Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz az exem temetésére a...

Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?

Figyelt kérdés

Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.

De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.

Szerintetek?

febr. 19. 09:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
61%

" az exed, akivel valaha szexeltetek, az teljesen más tészta"

A szextől más tészta? Ez milyen érv? Kicsit túlértékeled a párkapcsolat jelentőségét. Számomra a végtisztesség kicsit magasabb rendű ennél.

Ha a feleségemtől elválnék, és ő meghalna, elmennék a temetésére. Valaha egy család voltunk, ott lenne a helyem a gyászolók között. Akkor is, ha szexeltünk.

febr. 20. 06:45
 42/43 anonim ***** válasza:
minek mész egyáltalán?
máj. 25. 11:52
 43/43 anonim ***** válasza:
Egyetértek 9-essel, de a másik oldallal is. Ha nem ismerte, akkor nem lenne jó. Persze nem kéne ebből hisztit csapnia senkinek, de sajnos nem ilyenek az emberek és ezzel kell számolni.
máj. 25. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!