Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?
Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.
De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.
Szerintetek?
" az exed, akivel valaha szexeltetek, az teljesen más tészta"
A szextől más tészta? Ez milyen érv? Kicsit túlértékeled a párkapcsolat jelentőségét. Számomra a végtisztesség kicsit magasabb rendű ennél.
Ha a feleségemtől elválnék, és ő meghalna, elmennék a temetésére. Valaha egy család voltunk, ott lenne a helyem a gyászolók között. Akkor is, ha szexeltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!