Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz az exem temetésére a...

Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?

Figyelt kérdés

Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.

De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.

Szerintetek?

2024. febr. 19. 09:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
61%

" az exed, akivel valaha szexeltetek, az teljesen más tészta"

A szextől más tészta? Ez milyen érv? Kicsit túlértékeled a párkapcsolat jelentőségét. Számomra a végtisztesség kicsit magasabb rendű ennél.

Ha a feleségemtől elválnék, és ő meghalna, elmennék a temetésére. Valaha egy család voltunk, ott lenne a helyem a gyászolók között. Akkor is, ha szexeltünk.

2024. febr. 20. 06:45
 42/43 anonim ***** válasza:
minek mész egyáltalán?
2024. máj. 25. 11:52
 43/43 anonim ***** válasza:
Egyetértek 9-essel, de a másik oldallal is. Ha nem ismerte, akkor nem lenne jó. Persze nem kéne ebből hisztit csapnia senkinek, de sajnos nem ilyenek az emberek és ezzel kell számolni.
2024. máj. 25. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!