Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?
Figyelt kérdés
Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.
De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.
Szerintetek?
2024. febr. 19. 09:37
11/43 anonim válasza:
9, te ugy venned de nem iymerjuk a csaladot..meg nekem fura lenne elmenni az uj pasimmal de persze ez én vagyok..
12/43 anonim válasza:
Szia! Szerintem pro és kontra is vannak érvek. Te ismered az ex családját, tudod, vagy sejted, van-e bennük keserűség a szakításotok miatt, kedveltek-e téged stb. Elsülhet nagyon rosszul is, de lehet, hogy egy kedves gesztusnak veszik a részedről és természetesnek, hogy a jelenlegi párod elkísér, hiszen normális, hogy továbbléptél.
13/43 anonim válasza:
Tiszteletlenség mind a családdal, mind a "pároddal" szemben.
14/43 anonim válasza:
Van vaj a világban ha ilyen kérdés felmerül.
15/43 anonim válasza:
"Van vaj a világban ha ilyen kérdés felmerül." - épp most kentem a kenyeremre :D
16/43 anonim válasza:
2 éve nem beszéltel az exeddel, akkor minek mennél?
Falusi vagy?
17/43 anonim válasza:
Én mondjuk nem járok számomra ismeretlen emberek temetésére.
Hogy a barátom elmenne az exéére, oké, menjen, de nélkülem.
18/43 Virág 30 válasza:
Hát, nálunk is volt egy ilyen szitu, bár itt annyiban más, hogy itt gyerek is van és elmentünk a mama temetésére. Lányommal, férjem pedig értünk jött. Szerintem, ha te úgy érzed elszeretnel menni menj és így is megtudjátok oldani esetleg, hogy elvisz és elhoz, de az exed családját te ismered tehát ezt csak te tudod, hogy ők mit gondolnának. Viszont, hogy párod megsértődne vagy ilyesmi az elég nagy hülyeség lenne a részéről. Sok körülmény számít itt ebben a szituban. De ez rólad szól.
19/43 anonim válasza:
"De ez rólad szól." - Rohadtul nem. Ez az ex temetéséről szól, illetve az ex családjáról.
20/43 anonim válasza:
Azt hittem ez egy egyértelmű dolog, hogy nem megyünk el valaki temetésére akit nem ismerünk. Szerintem kibírod azt a másfél órát egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!