Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?
Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.
De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.
Szerintetek?
"már 2 éve nem beszéltünk egymással,"
Ha 2 éve nem beszéltetek egymással, akkor most minek mennél el a temetésére? Eddig ekkor miért nem voltál rá kíváncsi??
Ekkora képmutatás!
"Ha 2 éve nem beszéltetek egymással, akkor most minek mennél el a temetésére? (...) Ekkora képmutatás!"
"Ha szakítottatok akkor miért akarsz elmenni az exed temetésére? Illetlenség."
De tényleg: mi bajotok van? Hogy lenne illetlenség, vagy képmutatás elmenni valakinek a temetésére, akit valaha nagyon szerettél? Nekem is van olyan haverom, akivel nem beszéltem két éve, de ha meghalna, ezer százalék, hogy elmennék a temetésére. Mert attól, hogy most éppen nem vagyunk annyira jóban, attól még számít nekem az ember. Bizonyára rettentő illetlen és képmutató vagyok...
Azzal nincs baj ha elmegy az exe temetésére, szerintem ez kedves és együtt érző dolog.
De az már nem hogy odaviszi az új barátját. Igen gáz. Normális esetben ezen gondolkodni sem kéne, ezért mondom hogy nagyon furán gondolkoznak sokan. Konkrétan megsérted vele a rokonokat és az elhunyt emlékét is. Max megvár a parkolóban vagy otthon marad a jelenlegi párod. Az ő szemszögéből szerintem még kellemetlenebb a szituáció. Én tuti nemet mondanék erre.
De te tudod, tégy úgy ahogy számodra helyes.
"Lehet itt pontozgatni, de engem egyik exem sem érdekel, és azért ex, mert a múltam része."
Van 2 része annak, hogy egy ember hogyan tekint az exére. Az első, hogy ugyanúgy megadja a tisztelet neki mint másnak, elfogadja, hogy az élete része volt és bár elváltak útjaik tisztességesen viselkednek a másikkal. És vannak az olyan lelki defektek mint te akik a sértődöttségüket végletekben űzik és az együttérzés semmi jelét nem mutatják. Biztos egy nagyon szimpatikus ember lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!