Gáz az exem temetésére a jelenlegi párommal menni?
Figyelt kérdés
Meghalt az exbarátom, már 2 éve nem beszéltünk egymással, de azért megérintett a halála. Nem tudom elmenjek-e a temetésére, egyelőre az közelebb áll hozzám, hogy egyedül később kimenjek a sírhoz.
De még nem döntöttem el. Ha elmennék, akkor furcsának érezném, hogy a párom nincs velem, nem támogat ebben a helyzetben meg egyedül érezném kicsit magam. Viszont a párom nem ismerte az exem és a családját, és nem tudom, hogy nem lenne-e furcsa és kellemetlen ha eljönne velem.
Én elmennék, és egyedül tenném, de ezzel együtt megleptek a válaszok. Tiszteletlenség, ha valaki eljön a temetésre? B.meg, mi bajotok van?
febr. 19. 11:46
23/43 anonim válasza:
Minek is akarsz elmenni? Életársad volt? Volt egy kapcsolatom 4 évig, mostani feleségem vérig sértődne,ha oda elmegyek a volt temetésére. Más,ha van közös gyerek.
febr. 19. 11:50
24/43 anonim válasza:
Neki már teljesen mindegy ki megy el a temetésére.
febr. 19. 11:50
25/43 anonim válasza:
Minek akarsz menni?
febr. 19. 11:51
26/43 anonim válasza:
Furák vagytok. Azért ehhez már tényleg pofa kell. Szerintem ne menj el a temetésére annak az embernek ha nem tudsz önállóan megjelenni. Én nem tudom milyen viszonyban váltatok el, de az biztos hogy valódi tiszteletlenség odaállíts egy másik férfival.
febr. 19. 11:53
27/43 anonim válasza:
11:46
Szerintem itt max neked van bajod illetve azoknak akik nem értik meg, hogy nem megyünk el ismeretlenek temetésére akikhez semmi közünk még akkor sem ha a párunk szeretné vagy ismerte őket. Hogy amiatt kéne aggódni mert tiszteletlenség lenne vagy, hogy a rokonság berágna, nem, nem ezen van a lényeg. Az ember nem megy olyan helyekre ahova nem tartozik és nem ismerik. Röviden: NINCS ÉRTELME, FÖLÖSLEGES.
febr. 19. 11:56
28/43 anonim válasza:
Én nem vinném. Végülis nem ismerte. Olyan lenne, mintha a családnak akarnál kérkedni, hogy nem vagy egyedül. Legalábbis valakik lesznek, akik ezt fogják látni a dologban.
febr. 19. 12:56
29/43 Virág 30 válasza:
11:18 úgy értem h róla szól, hogy azt akit temetnek már nem érdekli, hogy ki van ott.. Sajnos... Tehát akik a temetesre elmennek akiknek a temetés szól az azok akiket hátrahagyott... Igy azokról szól akik elmennek illetve el akarnak menni... Tehát sztem ha ő úgy érzi menjen. Max a pasija menjen érte, de a sok komment, hogy ne menj sztem jó nagy hülyeség. Miért ne mehetne ismerte stb... Nekem is van exem aki temetésére elmennek, mert barátok is voltunk. Igaz nem beszéltünk évek óta, de ha látjuk egymást megkérdezzük mizu stb ... Szóval momdom más más a szitu... Es ennyiből amit írtál nem is lehet eldönteni mi lehet a jó megoldás.
febr. 19. 13:24
30/43 anonim válasza:
Ha szakítottatok akkor miért akarsz elmenni az exed temetésére? Illetlenség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!