Normális, hogy depressziós vagyok az egyetemtől?
Figyelt kérdés
A társaság része jó az egyetemnek, de rengeteg órára be kell járnunk szinte minden nap 8-kor végzünk. És ezek után még sokszor hajnalig tanulunk. Minden nap kimerültnek érzem magam és sokszor megkérdőjelezem, hogy érdemes e harcolni, de rájövök hogy muszáj csinálnom ha munkát szeretnék találni. De mégis olyan távolinak tűnik mire végre végzek... Úgy érzem kiégtem. Szociális életem kb semmi. Kapcsolatom sem volt már lassan 5 éve. A régi barátaimmal sincs időm már találkozni. Sokszor rosszkedvű vagyok és negatív emiatt.febr. 18. 16:11
11/12 anonim válasza:
Én sem tudom, normális-e, de többeknél hallottam már ilyent. Illetve... kicsit én is hasonlóan érzem most magam, vagy inkább szorongásba áthajolva. Nekem is ez az utolsó félévem, jelenleg szakmai gyakorlatot végzek, vészesen közel az államvizsga, 2 hónapom sincs a szakdolgozat befejezésére, és már most érzem, hogy összecsaptak a fejem felett a hullámok.
12/12 anonim válasza:
Nálam "csak" annyi volt, hogy rühelltem az egészet, nem én választottam a szakot. 2 év szenvedés után a sarkamra álltam, s váltottam. Minden jó azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!