Normális, ha 32 évesen depressziós vagyok?
Olyan öregnek érzem magam, és semmit sem értem el az életben. Más velem egykorúnak már családja van, házasok, gyerekeik vannak, míg nekem semmi. Van ugyan párkapcsolatom, de ennyi. De ha én már szakítanék a barátommal se lenne senkim, mert 32 éves korára már az emberek foglaltak, gyerekeik vannak. Nekem pedig sose kellene olyan férfi, akinek gyereke van, tehát olyan nagyon még csak már nem is válogathatok, mint egy huszonéves.
Utálom azt a tudatot, hogy már 32 éves vagyok.
Szia, a depresszió nem korhoz kötött. Minden kornak meg van a saját szépsége 32 évesen nem hinném hogy öregnek számít az ember. Az hogy kinek mikor van az élete úgymond a "csúcsponton" az egyéni. Az ember abban nől fel hogy az a normális amit a legtöbb kortársa tesz és éli életét viszont nem szabad mások életéhez hasonlítani a sajátunkat!
Miért fordult meg a fejedben a szakítás?
de, biztosan elértél már valamit az életben, biztos vagyok benne.Biztosan van munkád :) A párkapcsolatod is van.Nem beszélgettetek el egy babán? Vagy nem szeretnétek még? Ha gondolod irhatsz privátban, kitárgyalhatjuk a témát
28 éves vagyok N.
Mások meg azért depressziósak, mert gyereket csináltak, és megbánták.
Ha elválnak nekik még nehezebb!
Örülj, hogy, nincs gyereked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!