Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mit gondol Che Guevara-ról?...

Ki mit gondol Che Guevara-ról? Én felnézek rá és tisztelem egyik példaképem, és nem az ideológiája miatt a kommunistákat megvetem, hanem az elszántsága bátorsága miatt.

Figyelt kérdés
Egy igazi harcos volt, egy forradalmár. Miután sikerült a kubai forradalom azután is ment segíteni további Dél Amerikai, Afrikai országokba. Az életét se féltette. Sajnos manapság próbálják sokan bemocskolni a nevét de aki tudja az élet útját az azt is tudja ,hogy egy igaz ember volt. A kommunizmus, szocializmus mindenki tudja ,hogy egy szemét ideológia de tud segíteni a nagyon primitív, szegény népeken, társadalmakon. Tegyétek fel a kérdést? Zelenszkij harcol a népéért vagy Putyin? Egy politikus, miniszterelnök se harcolna a fronton vagy bármely módon... csak megtömik a zsebüket. Ők megdolgoznak a pénzükért? Már ahogy.. kizsebelik a népet, míg Che Guevara nem fosztogatásból élt hanem ő is megdolgozott a két kezével. Viszont manapság mindneki egy vérszomlyas gazembernek tartja...

2024. febr. 17. 16:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, Bolíviában azért fogták el a szeretett Guevarádat, mert puccsot szervezett az ottani kormány ellen.
2024. febr. 28. 07:14
 42/46 anonim ***** válasza:
Láttam a Soderbergh filmet, érdekes volt. Általam eddig ismeretlen dolgokat tudtam meg belőle.
2024. febr. 28. 07:32
 43/46 anonim ***** válasza:
És miért fogták el Bolíviában? Mert annyira szerény és hősies volt? :D
2024. febr. 28. 13:53
 44/46 anonim ***** válasza:
Felkelést szervezett, a CIA és a helyi hatóságok együttműködve kivégezték.
2024. febr. 28. 14:07
 45/46 anonim ***** válasza:
54%
Egy pöcs volt, mint Oláh "Okai" József.
2024. márc. 4. 06:18
 46/46 anonim ***** válasza:
Pont olyan volt mint Ceausescu csak azért az ő pofáját rakják a pólókra mert ő jobb képü volt.
2024. ápr. 13. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!