Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kölcsön adtam 30 ezer értékben...

KeRD. kérdése:

Kölcsön adtam 30 ezer értékben valakinek. Már féléve várom/ ígérgeti a személy hogy vissza adja. Mit tudok tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre a válaszokat. Nem, nem vagyok hülye csak kedves akartam lenni, és igen nem fog mégegyszer ilyen eszembe jutni. Csak segítséget szeretnék kérni.

2024. febr. 13. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tanulópénz volt!
2024. febr. 13. 21:55
 12/17 A kérdező kommentje:

7/11-nek válasz: próbáltam többször is mondani neki ha más nem legalább 10-ben adja vissza de semmi.

10/11-nek válasz:

Igen most jelenleg azt csinálom. Csak akkor ír ha egy kisebb regényben leírom neki hogy küldje el stb. Aztán leírja hogy küldi, leír egy időpontot. Eljön a nap és sehol semmi. Írok egy-kétszer és akkor is csak akkor jön válasz, ha megint leírok egy regényt. Mindig ugyanaz majd fizetésnél, még nem jött meg, csak jövő hónapban tudom küldeni. De azt biztos hogy fél évig szenvedek vele már akkor se fogom feladni.

A válaszokat köszönöm mindenkinek!!

2024. febr. 14. 00:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Fel is lehet hívni telefonon, nem csak írogatni. Írásban kevésbé szégyelli magát. És ne finomkodjál vele, hanem legyél dühös. Kicsodád az illető?
2024. febr. 14. 00:26
 14/17 A kérdező kommentje:

13/13-nak válasz:

Próbáltam hivogatni egyszerűen nem veszi fel. Ha meg felveszi akkor megpróbál manipulálgatni xdd Egy volt munkatársam. Viszont mostmár eléggé idegesítem szerintem egy-két hónap és meglesz 😅. De köszönöm!

2024. febr. 14. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy lesz meg, kérdező. Ha lenne lelkiismeretem akkor már régen vissza fizette volna. Menj az ajtaja elé, fenyegesd megm hogy ráküldesz egy verekedőembert, ha nem adja meg azonnal. Biztosan lesz nála 30k.
2024. febr. 17. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:

"Csak akkor ír ha egy kisebb regényben leírom neki hogy küldje el stb"

Magyarán könyörögsz azért, ami téged alapvetően is megilletne. Nem tudsz tenni semmit. Nem tisztel. Nem is akarja vissza adni, mert csicskának tart

2024. febr. 18. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt elbuktad, ha okos vagy tanulsz ebből és soha nem adsz kölcsön senkinek.
2024. febr. 18. 20:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!