Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a szeretet? Hol kezdődik...

Mi a szeretet? Hol kezdődik mikor mondod azt, hogy valakit szeretsz (bárhogyan is)?

Figyelt kérdés
tegnap 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha érdemlegesen részt tudok vállalni a másik életében. Talán gyerekkel a legegyszerűbb példát írni.

Nem csak puszilgatom szeretgetem hogy igy meg ugy szeretlek, hanem minőségi ételekkel el tudom latni és biztosítani rudom a jövőjét fizetni a tanulását is.

Párkapcsolatokban talán hasonló.

Nem csak annyit tudok hogy szétteszem a lábam meg ölelgetem a pasim hanem velem vagy általam szépen lassan évek alatt sokkal előrébb van annál mjnt ahogy velem kezdte. Tehát motiválom biztatom ötletek vagy protezsálom, nem egy pasim volt pl amikor osszejottunk intézetis vagy munkanélkuli vagy épp pl tőzsdés az egyik, de mellettem már az intezetisnek is diplomája lett, a munkanelkuli ma csoportvezető, a tőzsdés meg miattam terjesztette ki magát huf piacrol devizára is, mindezeket ugy hogy en párkapcsolatokban ugy működöm hogy ketten egyuttes erovel sokkal jobban lehet fejlodni elore haladni. Ag egyikkel már kozos házra is gyűjtöttünk.

Forditva viszont egy köszönömöt se kaptam tőluk soha.

Mindegyik ugy kapaszkodott rajtam fel hogy mikor elérték a céljaim leléceltek megcsaltak a kozosen tervezett házba meg masik nő ült bele.

tegnap 09:44
 2/4 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Amikor az a bizonyos valaki sokszor ott van a gondolataidban, amikor örülsz a sikerének, az örömének és amikor természetesen azt érzed, hogy szeretnéd felvidítani vagy kedves dolgokat tenni neki. Legyen ez akár baráti, vagy nem baráti, de hogyha fontos számodra a másik lelkiállapota, akkor valószínűleg már szereted őt.
tegnap 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
2) Egyetertek.
tegnap 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy számomra olyan kedves illető, akire sokat gondolok, fontos számomra, csakis jót és sikereket kívánok neki, akinek örülök a sikereinek, örömének, akit jó érzéssel tölt el, ha nevetni és mosolyogni látok. Akinek szeretek önzetlenül a kedvében járni, akiért megteszek olyan plusz dolgokat, amit másnak nem, vagy csak aligha. Akivel törődöm, és megteszem érte, amit csak tudok. Akinek jóléte, egészsége és öröme fontos számomra. Aki nagy űrt hagyna maga után, ha elmenne, nem lenne többé. Akiért például nem teher plusz kanyarral hazamenni egy fárasztó nap után, hogy megvegyem neki a kedvenc süteményét, mert tudom, neki is pocsék napja volt.
tegnap 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!