Mi a szeretet? Hol kezdődik mikor mondod azt, hogy valakit szeretsz (bárhogyan is)?
Ha érdemlegesen részt tudok vállalni a másik életében. Talán gyerekkel a legegyszerűbb példát írni.
Nem csak puszilgatom szeretgetem hogy igy meg ugy szeretlek, hanem minőségi ételekkel el tudom latni és biztosítani rudom a jövőjét fizetni a tanulását is.
Párkapcsolatokban talán hasonló.
Nem csak annyit tudok hogy szétteszem a lábam meg ölelgetem a pasim hanem velem vagy általam szépen lassan évek alatt sokkal előrébb van annál mjnt ahogy velem kezdte. Tehát motiválom biztatom ötletek vagy protezsálom, nem egy pasim volt pl amikor osszejottunk intézetis vagy munkanélkuli vagy épp pl tőzsdés az egyik, de mellettem már az intezetisnek is diplomája lett, a munkanelkuli ma csoportvezető, a tőzsdés meg miattam terjesztette ki magát huf piacrol devizára is, mindezeket ugy hogy en párkapcsolatokban ugy működöm hogy ketten egyuttes erovel sokkal jobban lehet fejlodni elore haladni. Ag egyikkel már kozos házra is gyűjtöttünk.
Forditva viszont egy köszönömöt se kaptam tőluk soha.
Mindegyik ugy kapaszkodott rajtam fel hogy mikor elérték a céljaim leléceltek megcsaltak a kozosen tervezett házba meg masik nő ült bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!