Nők! Milyen egy álompasi nektek? És mik a kizáró dolgok?
Minden pasim jóképű volt, sportos, volt pénze , kocsija, lakása, egyik sem volt alkesz. Eleinte mind álom pasinak tűnt. Mégis mindegyiket megcsaltam. Nekem nem való semmilyen.
Gondoltam, hogy valamilyen tahóval, mosdatlan f@szfejjel megbüntetem magam, hogy utána hátha tudnám értékelni a rendes alakokat.
Hát ha szeretnél egy rossz élményt én hősiesen válalom a nehéz munkát 🥹
#2 köszönöm szépen!
Nem hinném, hogy tahó vagy 😅
Mosdatlan báki lehet, én is 🤣
F@szfej pedig nem lehetsz , mert érdeklődsz, hogy "mi kell a nőnek"
Te rendes alak vagy!
😘
-Én még egy páromat se csaltam meg (igaz nem is igen volt sok kapcsolatom és azok is... mindegy)
-nem vagyok erőszakos és a nőket se nézem le
-figyelembe veszem a nők érzését (a volt barátnőmet sokszor vigasztaltam és bátorítottam lelkileg annak ellenére is hogy távkapcsolat volt)
-Empatikus vagyok
-Nem hiszem hogy beszűkült látókörű vagyok mivel értelmesen képes vagyok meghallgatni és elfogadni a velem NEM AZONOS véleményeket is
-100 kiló közelébe se vagyok
-érdeklődő vagyok a világ felé hiszen politikát is gyakran hallgatok, például az uktrahang csatornát
-kékes zöldes (de inkább kékes) szemem van
De sajnos ezek ellenére is sokszor visszautasítottak PEDIG a negatívumaimat még nem is látták... volt az interneten aki azért utasított vissza mert 88 kiló voltam (azóta lefogytam 80 alá is) Volt akinek az arcom nem tetszett de a politkai "tudásommal" se mentem semmire mert én még olyan korombeli emberrel se találkoztam talán nem hogy nővel akit egy kicsikét is érdekelne a politika.
Lehet ez már másik kérdésnek kéne lennie de van egyáltalán bármi esélyem a nőknél? Ha jobban megismernek és utána távolodnak el megértem de sokszor olyan kis dolgok miatt is visszautasítást kapok amit nem tudok felfogni és már nem is merek sehol se próbálkozni. Ha teljesen normális lennék "álompasi" akkor is visszautasítast kapnék.. mi kell a nőknek? Mivel lehet megfogni őket?
8
Sajnálom ha úgy tűnt/tűnik😅😅😅 inkább csak... nem is tudom... megkérdőjelezem már magam teljesen és legbelül félek hogy soha nem lesz már hosszútávú kapcsolatom és kicsit olyan zavaros és fura most minden... magam se értem már magam 😅 lehet csak beletörődni kéne megtanulnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!