Nők! Milyen egy álompasi nektek? És mik a kizáró dolgok?
Nekem az álompasim küzdősportoló. Ez nálam azért fontos mert én küzdősportoló vagyok és a legutóbbi barátommal soha nem tudtam sportról beszélni, meg semmi ilyen mert nem értett ilyenekhez.
Természetesen ez csak akkor számít ha minden más stimmel.
Legyen egészséges magasság/súly aránya. Kedves, tisztelettudó, értelmes (!!!), és ha jó humor van az nálam rengeteget számít.
Emellett a szorgalom fontos még nekem, ne legyen lusta aki csak egyik napról a másikra él és nincsenek céljai...mert legyenek.
Nincs kimondott álompasim, kinézetre meg nincs kimondott zsánerem.
Fontos, hogy ápolt és gondozott legyen, illetve, hogy magasabb legyen nálam, a testalkata meg az egészséges határon belüli legyen. Tehát ne legyen túl vékony, túlsúlyos, és túlgyúrt se. A többi mindegy.
Belsőt tekintve, válogatós vagyok; legyen kedves, odaadó, határozott, értelmes, és ne okozzon neki gondot a szóbeli és írásbeli kommunikáció sem. Mostanában egyszerűen rengeteg olyan férfi talál(t) meg, aki képtelen volt egy mondatot leírni min. 2 hiba nélkül.
Legyen továbbá empatikus, becsületes, őszintén érdeklődő, remek beszélgetőtárs, felelősségteljes, figyelmes, hűséges, magabiztos, őszinte, nyugodt, türelmes és nyitott.
Nekem fontos, hogy legalább 185 legyen, én is magas vagyok (174). Sötét haj, barna szem. Vonzó a szakáll, vagy borosta.
Aztán jött egy férfi, egyáltalán nem tetszett. Kb egyformák voltunk. Azért taliztunk rendszeresen.De annyira meg tudott nevettetni, jó volt a humora, udvarias és romantikus volt.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy várom, hogy keressen. Észrevettem, hogy egyre jobban tetszik.
Ekkor értettem meg, hogy a belső fontosabb, mint a külső.
6 évig voltunk együtt, eljegyzés is volt. De anyóspajti tönkretette. Plusz olyan lapos lett a kapcsolat a végén, olyan semmilyen.
Bocs,.hosszú lett 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!