Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Milyen egy álompasi...

Nők! Milyen egy álompasi nektek? És mik a kizáró dolgok?

Figyelt kérdés

nov. 28. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Végig olvastam a kommenteket, de az hogy kinek milyen az álom pasi teljesen mindegy, mert ugye mindenkinek más. Ne add fel a visszautasítások miatt, ne zárkózz be, biztosan megtalálod majd azt, akinek te vagy az álompasi. Az írásod alapján normálisnak tűnsz. Sok sikert!
nov. 28. 21:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤️
nov. 28. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az írásod alapján önbizalomhiányosnak tűnik, aki rohadtul bizonygatja, mekkora főnyeremény.
nov. 28. 23:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem az álompasim küzdősportoló. Ez nálam azért fontos mert én küzdősportoló vagyok és a legutóbbi barátommal soha nem tudtam sportról beszélni, meg semmi ilyen mert nem értett ilyenekhez.

Természetesen ez csak akkor számít ha minden más stimmel.

Legyen egészséges magasság/súly aránya. Kedves, tisztelettudó, értelmes (!!!), és ha jó humor van az nálam rengeteget számít.

Emellett a szorgalom fontos még nekem, ne legyen lusta aki csak egyik napról a másikra él és nincsenek céljai...mert legyenek.

tegnapelőtt 06:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Na te se kellenél, mert tuti lerugdosnál. :D
tegnapelőtt 06:20
 16/20 A kérdező kommentje:
15 tehát RUGalmas párkapcsolat lenne
tegnapelőtt 07:07
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha megunom elmegy a háborúba meghalni.
tegnapelőtt 08:51
 18/20 anonim ***** válasza:
1 ok köszönjük Pistike
tegnapelőtt 09:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Nincs kimondott álompasim, kinézetre meg nincs kimondott zsánerem.

Fontos, hogy ápolt és gondozott legyen, illetve, hogy magasabb legyen nálam, a testalkata meg az egészséges határon belüli legyen. Tehát ne legyen túl vékony, túlsúlyos, és túlgyúrt se. A többi mindegy.

Belsőt tekintve, válogatós vagyok; legyen kedves, odaadó, határozott, értelmes, és ne okozzon neki gondot a szóbeli és írásbeli kommunikáció sem. Mostanában egyszerűen rengeteg olyan férfi talál(t) meg, aki képtelen volt egy mondatot leírni min. 2 hiba nélkül.

Legyen továbbá empatikus, becsületes, őszintén érdeklődő, remek beszélgetőtárs, felelősségteljes, figyelmes, hűséges, magabiztos, őszinte, nyugodt, türelmes és nyitott.

tegnap 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, hogy legalább 185 legyen, én is magas vagyok (174). Sötét haj, barna szem. Vonzó a szakáll, vagy borosta.

Aztán jött egy férfi, egyáltalán nem tetszett. Kb egyformák voltunk. Azért taliztunk rendszeresen.De annyira meg tudott nevettetni, jó volt a humora, udvarias és romantikus volt.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy várom, hogy keressen. Észrevettem, hogy egyre jobban tetszik.

Ekkor értettem meg, hogy a belső fontosabb, mint a külső.

6 évig voltunk együtt, eljegyzés is volt. De anyóspajti tönkretette. Plusz olyan lapos lett a kapcsolat a végén, olyan semmilyen.

Bocs,.hosszú lett 😃

tegnap 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!