Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Leírnátok nekem, hogy...

Lányok! Leírnátok nekem, hogy számotokra milyen az "álompasi"?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ha ti megmondhatnátok, hogy nézzen ki, milyen tulajdonságai lennének, kutyás vagy inkább cicás lenne, stb... Akkor milyen lenne?

FONTOS! Leszögezném, mielőtt még jönnének a hőbörgő kommentek, tisztában vagyok vele, hogy tökéletes férfi nem volt, van és nem is lesz ez teljesen egy elméleti síkon alapuló kérdés. Tényleg arra vagyok kíváncsi, kinek milyen az ideálja!

2018. dec. 23. 13:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
*nincs..szeintem a van helyett
2018. dec. 23. 14:04
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az "álom" az külsőleg valahogy így festene:

kb egy fejjel magasabb nálam, barna hajú (sötét) és borostás. Ezt mind olyanban, akit így ezzel az összképpel vonzónak találok (szóval ezek mellett legyen valami plusz), mert azért elég sok a magas, barna hajú, borostás :D

Ami a belsőt illeti, ott sokkal nagyobbak az "elvárásaim", a legfontosabb, hogy legyen végtelenül türelmes (sajnos nem nyílok meg valami könnyen, elég magamnak való vagyok). Fontos, hogy azonos hullámhosszon legyünk (tudom, hogy ez így semmitmondó, de úgy általában egyezzen meg az értékrendünk, életvitelünk stb). Szeresse a humort (a feketét is), legyen felelősségteljes, motivált, tanult (sok dolog érdekelje), szeressen utazgatni, ne legyen unalmas, legyen igénye neki is a szabadságra...

Most ennyi jut eszembe, de ez biztos nem minden. Meg ezek szerintem általánosak.

21/L

2018. dec. 23. 14:21
 3/19 anonim ***** válasza:
49%

Álompasi: kutyás is, cicás is; én az utóbbi időben azt vettem észre, hogy picit inkább a cicák felé hajlok, de a kutyákat is imádom:) Szóval lehetőleg amúgy szeresse mind a kettőt:)

Kinézete: Nem divatbogár, hanem szép férfias, ízléses. Mind haj, mind öltözködés tekintetében; még cipők terén is. (Ha heteronak vallja magát , ne legyen meleges a kinézete. Ha meg tényleg meleg, akkor vállalja is föl, de csak ha valaki rákérdez, de nem kell mindenkinek az arcába tolni. Imádom a melegeket, de egy hetero pasi ha melegnek öltözik, és továbbra is heteronak vallja magát, akkor nem hiszek neki, és az engem baromira taszít; egy ilyen ember nem tudna engem felszedni. Ha pedig úgy öltözködik melegesen, hogy tényleg meleg, azzal nincs semmi baj tehát.) Azt szeretem, ha ilyen letisztult, minél egyszerűbb, és ne akarjon csillogni-villogni. Fülbevaló nem feltétlenül hátrány, de az ilyen csajos, fehér kis csillogó kövecskéket felejtse el; és nagyon sok olyan pasi van, akinek a teljes látványát hazavágja akár még egyetlen arany karika fülbevaló is, úgyhogy én pl személy szerint nem javasolnám senkinek a kísérletezgetést vele. Eddig kb 2 pasit láttam, akinek jól is állt a fülbevaló. A többin akin láttam taszított.

Pirszingek, tetoválások nem kellenek. A tetoválás az még elmegy, az még belefér, de szerintem pirszinges pasival nem jönnék össze:)

Emóssal se jönnék össze, meg ilyen full repper-kinézetűvel.

A kopaszság nem mindenkinek áll jól, de lehet vele kísérletezgetnie annak, akit érdekel a kopaszság, hogy milyen kopasznak lenni.

Amúgy szal a kopaszsághoz ideális fejforma is kell, ha valaki kopasz akar lenni. Egyébként mindegy a hajhossz, szal lehet hosszú is rövid is. Raszta akár lehet is, az még úgy belefér frizurák terén, ha ő olyan akar lenni; úgy még tus jól kinézni egy ember.

Körmeit értelem szerűen ne lakkozza, olyan nagy "böhömcipőt", ami nem is lábformájú, és így sokkal nagyobbnak látszik tőle a lába, meg csillog-villog össze-vissza, olyat ne hordjon.

Arcszőrzete mindegy, hogy van-e , csak jól álljon neki. Akár váltogathatja is, ha többféle képpen is jól néz ki. Borostát bajszát szakállát sima arcbőrét. Amúgy van olyan pasi , akinek bajusz nélkül üres az arca, úgy egyáltalán nem néz ki jól szinte, viszont bajusszal az illető maga a tökély. Hogy a hónalját szőrteleníti-e, azt rábízom. Valaki egyszer mondott egy nagyon jó mondatot, hogy "A férfiak szőrösek." IGen, ez egy nagoyn jó mondat, nekem tetszett is. Lehetőleg a lába se legyen csupasz, mondjuk egy picit beleritkíthat borotvával, ha őt nagyon zavarja, de ne legyen ilyen full csupasz, fényes lába. Az számomra fiún nem szép, hanem taszító. Meg ilyen mély, V kivágású rózsaszín testhez simuló pólót se hordjon. Még a fehér változata sem mindenkinek áll jól. Lehet, hogy azt hívják izompólónak. Na, még a fehér változata is tehát csak izmos alkattal áll jól valakinek, és ilyen fényes, csillogó neonrózsaszínben meg idétlen, divatos, menő hajjal meg csilivili fülbevalóval, és így levékonyítja az embert, még vékonyít az összhatáson, szóval az meg úgy teljesen férfiatlan. Szóval aki ilyeket hord, az ne mondja nekem, hogy hetero, ne is próbáljon meg átejteni, úgysem veszem be, annak maximum alibiből kell a barátnő, ha kell neki. De amúgy nem akarok senkit megbántani, tényleg szeretek mindenkit, csak annyi a lényeg, hogy egy hetero pasi ne öltözzön melegnek, ha meleg és úgy öltözik melegnek , akkor rendben van. De ha meleges külseje van, és ennek ellenére megpróbálna fölszedni, és tukmálni rám magát, hát az nagyon nem esne jól. Akkor szedjen föl mást, nekem nem tudja úgyse bebizonyítani, hogy hetero, akármilyen szépeket mond:) Meg attól, hogy szépeket mond, attól még ugyanúgy nem lesz nálam esélye, mintha nem mondana szépeket; hogyha meleges a külleme. :)

2018. dec. 23. 14:27
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

*Ja és, személyiségre:

kedves, szelíd, intelligens, jószívű, őszinte, empatikus

a határozottság nem feltétel, én se vagyok mindig határozott, és szerintem ettől még valaki lehet simán szerethető,

2018. dec. 23. 14:28
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

180 cm körüli, sötétbarna hajú, férfias, se nem nagyon vékony, se nem nagyon kövér, de az se tetszik, ha valaki nagyon izmos. Egyszerűen öltözködik.

Belsőre pedig kedves, megértő, hűséges, gondoskodó, nevet a hülye vicceimen, hasonló pl. Ételek, lakberendezés terén az ízlése, mint nekem. Inkább cicás, mert én is az vagyok, a kutyákat nem igazán szeretem.

2018. dec. 23. 15:49
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

jól van,itt is megjelent a borosta:)

mindenki tudja,hogy a borosta csak egy jóképű férfinak áll jól.

mindenki más úgy néz ki 3-4 napos borostával,mint egy hajléktalan.

szóval nyugodtan írjátok a borosta helyett,hogy jóképű,nem kell mellébeszélni:)

2018. dec. 23. 17:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, te magyon okos, a kérdésben alapból az ideálunkat kell leírni, szerinted létezik olyan ember, aki úgy jellemezné az ideálját, hogy ronda?

Mellesleg bár én nem írtam oda a borostát vagy a szakállat, de amúgy nekem is jobban tetszik úgy egy férfi, mint csupasz arccal.

2018. dec. 23. 17:33
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem
2018. dec. 23. 17:38
 9/19 Metionin ***** válasza:
83%

Értelmes, akivel lehet normálisan beszélgetni, nem felületes, nem előítéletes Önálló gondolatai vannak, nem áll anyuci befolyása alatt. Ne akarjon gyereket. Nem vallásos. Hűséges. Tiszta, igényes. Jó ha szereti a metált. Szeresse az állatokat (főleg a kutyát és macskát, különben nehéz lesz velem együtt élnie).

Külsőre az összkép számít, a középtermetű vagy vékony fickók tetszenek. Bajsza ne legyen :D legyenek ápoltak a fogai. Kb. ennyi.

2018. dec. 23. 21:29
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

* úgy még tus jól kinézni egy ember.

XD itt elgépeltem:D tud jól kinézni egy ember, nem tus!!:) Aki hetero férfinak vallja magát, az egyáltalán ne használjon szemhéjtust, ha kérhetem!!:) Nagyon lelombozó:D:D:D XD

2018. dec. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!