Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Leírnátok nekem, hogy...

Lányok! Leírnátok nekem, hogy számotokra milyen az "álompasi"?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ha ti megmondhatnátok, hogy nézzen ki, milyen tulajdonságai lennének, kutyás vagy inkább cicás lenne, stb... Akkor milyen lenne?

FONTOS! Leszögezném, mielőtt még jönnének a hőbörgő kommentek, tisztában vagyok vele, hogy tökéletes férfi nem volt, van és nem is lesz ez teljesen egy elméleti síkon alapuló kérdés. Tényleg arra vagyok kíváncsi, kinek milyen az ideálja!

2018. dec. 23. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Leszögezném, hogy simán be szoktak jönni az "ideálomtól" eltérő emberek is... ezek közül pár tulajdonság olyan, ami kőbe vésett, főleg a belsők.

Külső:

30+ év, 165cm+, világosbarna és annál sötétebb rövid-félhosszú haj, melegzöld vagy barna szem, "nemes arcélek" (nem kerek, pufi fej), borotvált arc vagy minimális arcszőrzet, utóbbi akkor, ha jól áll (szakmunkásos, foltos ne legyen, akkor se, ha azzal idősebbnek tűnik). Testalkat átlagos vagy picit macis (igazából való életben meg ha tetszik az arca, kb. mindegy, amíg nem egészségtelenül szélsőséges a testalkata :D). Lezseren elegáns öltözködési stílus egymás illő színekben, megfelelő méretben (rendezvényeken, eseményeken elegáns). Nem piperkőc metroszexuális egyén (engem az taszít, ha vki mindenét borotválja meg sminkeli magát, 100 krémet ken magára, szolizik).

Belső:

- ha már kutya-cica kérdés: szeresse az állatokat, ne akarjon felrúgni semmilyen állatot, ha szembejön vele, ennyi. Én kutyákat, macskákat is imádom... a szívem, ha teljesen őszinte akarok lenni, a macskáké, de a kutyákat is nagyon szeretem.

- magabiztos anélkül, hogy arrogáns, bunkó lenne

- kompromisszumkész, de megvan a saját egyénisége, véleménye, nem szobanövény

- legyen motivált, ambiciózus (ezt nem arra értem, hogy keressen sok pénzt meg legyen hangzatos pozícióra, hanem fejlessze önmagát, ne legyen a langyos kakiban el az élete egyik területén sem)

- legyen aktív, legyen igénye kimozdulni... legjobb, ha hetente többször

- humora olyan, mint az enyém

- egészséges a libidója

- nem anyuci pici fia

- nem angresszív, nem függő, nem hímsoviniszta, nem vall szélsőséges politikai nézeteket, nem homofób, nem "az ember színe fehér" jelleggel rasszista

- a legjobb az, ha ateista vagy agnosztikus... de amúgy amíg nem akarja lenyomni a torkomon a vallását és ha esetleg lesz gyerek, annak se, addig oké, ha más a vallása

- tud lelkesedni dolgokért

- lehet vele poénkodni, hülyéskedni - de amikor tényleg kell, akkor képes komoly lenni

- tájékozott, intelligens, művelt, de nem szakbarbár és nem sznob az élet minden területén

- nem teljesen katasztrófa a pénzügyi kultúrája

- figyelmes, meghallgat, nem felejti el folyton, amit mondok neki

- illedelmes

- az nem gond nekem, ha kritizálja a családtagjaimat, de tisztelettel tegye (pl. exem azért lett egyrészt ex, mert egy kicsit "lassú", de amúgy tök aranyos unokatesómat folyton "A Kettyósnak" hívta)

- érezteti velem rendszeresen, hogy tetszem és kellek neki

2018. dec. 24. 06:27
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Jòkèpű!

Hiper super intelligens!

2018. dec. 24. 20:43
 13/19 Iameagle válasza:
80%
184 cm kb., udvarias, nyitott, “bőbeszédű”, kedves, normális, vicces, megértő, szerti azokat a dolgokat amiket én, rocker, úgy is öltözik, hosszú, szines haja van, átlagos testalkatú, helyes. Ennyi 😂
2018. dec. 26. 02:33
 14/19 Iameagle válasza:
80%
*utolsó: 16-7 éves és nincs legénytolla, bajuszkája, borostája, vagy nagyszakálla 😂
2018. dec. 26. 02:34
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem valamennyire fontos a külső is. Kb. 40%-ban, hogy azért tudjak hozzá testileg is vonzódni. Itt viszont nincsenek kikötések, vagy bejön, vagy nem. Mindenféle fiút tartottam már vonzónak, vékonyat, macisat, izmosat is, szőkét is, barnát is. :) Tehát inkább valami kis plusz az, ami megfog a külsejükben, nem tudom mi. A szép szemekért odavagyok, a tekintet nagyon meg tud fogni. Mindenképpen legyen nagyon ápolt, jó 'férfias' illatú. Stílusosan öltözködjön, mint egy férfi, ne úgy, mint egy rossz b*zi.

Azért nálam plusz, ha edz valaki, mert jómagam is lejárok a kondiba, és imponál, ha a párom is tesz magáért. Meg hát milyen aranyos lehet már együtt edzeni... De ha mást sportol, természetesen az ugyan úgy jó, csak mozogjon valamit rendszeresen.

Na és a belső, ami tartós kapcsolat szempontjából a legfontosabb:

Mindenképpen legyen intelligens, tudjon beszélni, épkézláb mondatokat összerakni. Sajnos ez manapság már nem alap. Legyen érett, önálló. Dolgozzon, ha csak diákmunkásként is, legyen valami kis tapasztalata, tudjon valamit kezdeni magával. Előny, ha tanult ember. (Járt egyetemre)

Legyen hobbija, elfoglaltsága, valamint célja! Ez nagyon fontos. Legyen elképzelése a jövőjéről. Utálom, ha valaki teszetosza mód csak annyit mond, hogy "háát nemt'om, majd lesz valahogy... fingom nincs mivel akarok foglalkozni" Ebből jön az is, hogy legyen határozott, sőt, tudjon is vitázni.

Engem vonzanak a csipkelődős fiúk, meg ha - velem, más lányokkal azért ne :D -flörtölősök.

Legyen jó humora, ez is nagyon fontos.

Legyen elfogadó, és nálam türelmesebb, mert én elég idegbeteg tudok lenni... :p

Nagyjából ennyi. Intelligencia, humor, ápoltság, sportosság, vagányság. Ezek az alapok. :)

2018. dec. 26. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Azt kihagytam, hogy ne legyen hisztis, túlérzékeny, anyámasszony katonája, ne legyen túlzottan romantikus se... ne vigye túlzásba bújást publikus helyen.
2018. dec. 26. 18:39
 17/19 anonim válasza:
100%

Külsőleg az "álompasim":

Magasabb nálam, kb. úgy egy fejjel. Én megőrülök a rövid, de göndör sötétbarna hajért. A szemszín alapjáraton nekem mindegy, de az álmom az a csokoládé barna szem *-* Nem túl vékony, nem túl kövér, valahol a kettő között. Nem szeretem az izompacsirta pasikat, de a kockahas számomra nagyon vonzó.

Körülbelül ennyi.

Belső:

Kedves, humoros, perverz (egy bizonyos határig), megértő, együttérző, figyelmes, bújós, romantikus. Hűséges, hosszú távon tervez, és szeretne gyerekeket. Szóval fontos hogy jól kijöjjön a gyerekekkel ^^

Állatbarát. Vannak önálló gondolatai, és őszinte, de nem bunkó. Lehet féltékeny, de nem betegesen. Nem fél kimondani, hogy szeret, és nem kell attól félnem, hogy elhagy.

Körülbelül ennyi.

2018. dec. 28. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Külső:

Magas, szálkás/vékonyabb atléta testalkatú, átlagos, talán kicsit fehér bőrű, hosszúkás arcú, kisfiús csibészmosolyú, óriási sötétkék szemű, kissé borostás, szeplős orrú, sötétbarna hajú és szemöldökű, Amolyan klasszikus értelemben vett jóképű, kölyökképű, csibész Alain Delon beütésű.

Belső:

Okos (!!!!!!!!), hűséges és monogám, csak én legyek neki

céltudatos, határozott, de mellettem mégis kicsit elgyengül, különleges kissé fekete humorú, intelligens szarkazmus, nyitott, mindenféle zenét hallgat, kicsit "nerd", pl félpucéran ül a gép előtt és ordít fejhallgatóval a fülén mert vesztett valami számítógépes játékban, nyom valami igen szexi IT-s szöveget, aztán befekszik mellém.

reál beállítottságú, analitikus, racionális (én ezekre felizgulok valamiért), miközben ráncolja a szemöldökét lol

nem túl szentimentális, inkább játékos, csipkelődős, érzelegni a legkiválóbb pillanatban tud, egyébként annyira nem

a kapcsolat inkább barátias jellegű

cicás inkább

energikus, kommunikatív, de nagyon sokszor mégis szüksége van a privát szférára (amolyan amberivertált személyiség)

őszinte

nem fél kiállni magáért

kalandvágyó

Ismerek egy ilyen embert. Soha nem lenne nála esélyem. :(

2018. dec. 30. 01:11
 19/19 anonim ***** válasza:

ambivertált*

bocs elírtam

2018. dec. 30. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!