Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felszolgálónak parázok menni?...

Felszolgálónak parázok menni? Gyorsan beszélnek ki mit kér?

Figyelt kérdés
Láttam egy videót ahol nemhigy lejegyezni nem tudtam volna, de fejben sem jegyeztem meg, olyan gyorsan mondta a vendég.
tegnap 09:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Eleinte nehéz csak aztán simán rááll az agy.
tegnap 09:38
 2/20 A kérdező kommentje:
És addig kirúgnak? Ráadásul sok az angol vendég. Középszinten beszélek de azt mondták, hogy bőven elég. Egy hétig voltam már hasonló reggeliztető pozícióban, sokszor nem értettem mit mond a vendég. Az meg csak nézett rám. Kva ciki volt. Utosló nap a héten már gyomorideggel mentem be, fel is mondtam utána.
tegnap 10:00
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha nem érted, hogy mit mond a vendég, akkor megkéred, hogy lassan és érthetően ismételje meg!

Ha ezért meg kirúgnak, akkor azért a helyért nem kár.

tegnap 10:04
 4/20 A kérdező kommentje:

Hiába mondta lassan, nem ismertem a szót sem. Valami löttyöt akart.

Kaptam egy jó állaslehetőséget, de ettől félek már kicsit.

tegnap 10:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha hadar, motyog, nem artikulál a vendég, vagy valami hasonló dolog miatt nem érted őt, nyugodtan kérdd meg, hogy ismételje meg. Nem ciki, máshogy amúgy sem menne.

Eleinte lesz nehéz, míg felveszed a ritmus, megszokod a helyzetet és a munkahelyet, utána már jóval könnyebb lesz.

tegnap 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont picit feküdj rá a szókincsre, amik specifikusan vendéglátásnál kellenek.
tegnap 10:09
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, mosogatót is keresnek sok helyre, azt a pár szót ami oda kell még talán meg tudod jegyezni.
tegnap 10:17
 8/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
tegnap 10:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Visszaismétled aztán szólsz a többieknek mi az :D
tegnap 10:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz felvenni egy rendelést akkor ne menj pincérnek. Mosogass inkább, a fizu ugyanannyi és naponta 1szer szólnak hozzád.
tegnap 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!