Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Üdv mindenkinek. Le tudná...

Iroh kérdése:

Üdv mindenkinek. Le tudná írni nekem valaki röviden tömören, hogy egy pincér/felszolgálónak mi a pontos feladata egy esküvőn? Kis falusi esküvő egy iskola aulájában.

Figyelt kérdés

2 hónap múlva vagyok hivatalos erre az eseményre mint felszolgáló, csak nem igazán tudom ennek a pontos menetét. Esküvői felszolgálás hiányában.

Ha valaki dolgozott már ilyenen és leírná hogy hogy is fog ez kinézni azt megköszönném. Mi a menete egy ilyennek elejétől a végéig?

jún. 5. 05:05
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Fel kell szolgálni a piákat
jún. 5. 06:01
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Kiviszed az ételeket, italokat, ha befejezték utána visszaviszed az üres tányérokat, poharakat. Mi a kérdés?
jún. 5. 06:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ott lesz a főzés is a suli konyháján?

Dolgoztam étteremben, vállaltunk lagzikat. Igaz, én más pozícióban, így csak megfigyeltem, meg ugye étterme válogatja.

A pincér/felszolgáló folyamatos kapcsolatban van a konyhával és a vőféllyel. A vőfély egyébként azért szokott lenni, mert ő tudja az események egymasutániságát, kontrollálja az eseményeket, ne legyen összevisszaság.

Vagyis nálunk pl. azért volt. Ott lesz?

A pincér a vendégek érkezésére megterít, felteszi a vendégváró sütiket, pogácsát, ha fogynak, pótolja. Kínálgat, kérdez.

A vacsoránál pedig felteszi az asztalra az ételeket, ahogy következnek. Éjfélkor a svédasztalra rakja fel a dolgokat, kajáa, beviszi a tortát, az ahhoz való eszközöket.

De kell, hogy legyen ott ember, aki ezeket elmondja neked, mert ha még nem dolgoztál esküvőn, nem dobhatnak csak úgy a mélyvízbe.

Italos az a pultos szokott lenni. Az is a te dolgod lesz? Hány fős lagzi?

jún. 5. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanaz, mint egy étteremben. Felszolgálsz. Mi ezen a bonyi, mit vársz? Hogy csárdást kell járnod, vagy mi??? 🤷
jún. 5. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan foglalkoztak a viselkedes kutatasaval, de mindenki leszarta. Az emberek agya ugy mukodik , mint a radio. Van sok gomb rajta ezeken lehet allitani. Az erzeseket es az erzelmek minden fajtajat lehet allitani. Ez a beallitas az egesz Foldon egyforma. Az erzelmek es erzesek beallitasat a HERPESZ csinalja. A VILAGMINDENSEGEKBEN mindenhol a kornyezeti allandok szerint van beallitva. Azert nem foglakoztak vele az orvosnak nevezettek ,mert senki sem torodne bele , hogy kevesebbett er mint a masik es mindenki oket es a politikusokat hibaztatna. Rakosi idelyebe volt. Az orbanra is szartak az orvosok ,pedig lattak fiatalkoraban mar magyarorszagon is , elotte csak mondvacsinalt orvos latta. Azt mondtak ra ugy se kell gondolkodnia csak vezetni. A Feher Magyar Jo Istennek amig vissza tud emlekezni ,minden ugyan ugy van pedig o tisztasagba not fel es biztos ,hogy nem kapott el semmit. Egyebbkent az idegenek az az orbanek fertoztek meg az egesz vilagot mar regen.
jún. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!