A kommented végére odaírod a nemed és a korod? Ha igen, mi vezérel?

Régen, csak akkor írtam oda, ha ezt kimondottan kérte a kérdező. Csak sajnos az itt töltött éveim alatt sokan a másik nembe gondoltak, és hiába nem írtam sosem az ismerkedős, barátkeresős témákba, kérdések alá, írtak már nekem ilyen szándékkal.. Aztán meg nem akarták elhinni, amikor a valós dolgot megírtam nekik :D
Illetve.. mostanság előszeretettel írok újra kifejtős kérdések alá, néha meglehetősen hosszúra sikeredett válaszokat, amik alapján megint csak mellé lehetne lőni a korom. Nem lenézem a korosztályom, de tudom, hogy sok tekintetben kilógok onnan, helyenként jóval érettebben is gondolkodom, árnyaltabban is fogalmazok. Ezt pedig pár itteni tag meg is írta már nekem privátban (nagyon jól is esett amúgy mind, rég kaptam ennyi kedves szót), illetve kommentben is, szóval nem légből kapott állítás. Szóval olyankor úgy érzem, jobb, ha leírom a korom, aztán max nem hiszik el :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!