Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kommented végére odaírod a...

A kommented végére odaírod a nemed és a korod? Ha igen, mi vezérel?

Figyelt kérdés
Sokszor szerintem egy-egy vélemény más színben tűnik fel ha nagyjából sejted, hogy milyen nemű éss korú (generációjú) ember írta, de mások szimplán ismerkedési célból tájékoztatnak róla.Te miért?
2024. jan. 28. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem . Azt látom hogy felesleges kiegészitő adatokkal látják el pl dr incel IT szakember . A QR kód hiányzik selfie fotóalbummal hol nyaral stb .
2024. jan. 28. 16:34
 2/13 Metionin ***** válasza:
100%
Csak ha kérik. Néhány kérdésnél fontos lehet, hogy egy 19 vagy egy 49 éves ember írta-e. Nemet max egészség/bőrápolás kategóriában írok, ott számít bár néhányan azt sem hiszik el, valamiért sokan férfinak gondolnak pedig nő vagyok.
2024. jan. 28. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én általában amikor odaírom azért teszem, mert:

-Szexualitás témakörbe válaszolok és nem akarok kéretlen privát üzeneteket bájolgó férfiaktól, mert azt hiszik nő vagyok.

-Felnőtt kapcsolatok témakörben pedig szerintem fontos lehet egy vélemény szempontjából, hogy látja az illető nőként vagy férfiként a szitut.

Nincs bajom egyébként a privátokkal és szívesen válaszolok, de amikor valaki bájologva mézes mázosan egyértelmű szexuális célzattal talál be, mert nőnek hisznek, attól tényleg rosszul tudok lenni.

2024. jan. 28. 16:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

(Koromat szinte soha nem írom oda.)

#3 voltam.

2024. jan. 28. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

F/45

2024. jan. 28. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor odaírom. Ne higgyék már, hogy valami kis fiatalka írta. Bár hozzáteszem, nagyon régi motoros vagyok az oldalon, és akkor is odaírtam, mikor "fiatalka" voltam :D
2024. jan. 28. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Én soha nem írom oda. 32/F
2024. jan. 28. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben teszek ilyet, ha téma szempontjából van relevanciája.
2024. jan. 28. 16:46
 9/13 anonim válasza:
14%

Igen.

"Ha igen, mi vezérel?"

Az, hogy büdös a talpam.

18/F

2024. jan. 28. 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt vanna olyan kérdések/kérdezők, akik szinte vadásznak az ellenkező nemre. Van, akinek a válaszából nem feltétlen derül ki a neme, így a fölös körök elkerülése végett írom ki, hogy: F!
2024. jan. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!