A kommented végére odaírod a nemed és a korod? Ha igen, mi vezérel?
Figyelt kérdés
Sokszor szerintem egy-egy vélemény más színben tűnik fel ha nagyjából sejted, hogy milyen nemű éss korú (generációjú) ember írta, de mások szimplán ismerkedési célból tájékoztatnak róla.Te miért?2024. jan. 28. 16:22
1/13 anonim 

válasza:

Nem . Azt látom hogy felesleges kiegészitő adatokkal látják el pl dr incel IT szakember . A QR kód hiányzik selfie fotóalbummal hol nyaral stb .
2/13 Metionin 

válasza:

Csak ha kérik. Néhány kérdésnél fontos lehet, hogy egy 19 vagy egy 49 éves ember írta-e. Nemet max egészség/bőrápolás kategóriában írok, ott számít bár néhányan azt sem hiszik el, valamiért sokan férfinak gondolnak pedig nő vagyok.
3/13 anonim 

válasza:

Én általában amikor odaírom azért teszem, mert:
-Szexualitás témakörbe válaszolok és nem akarok kéretlen privát üzeneteket bájolgó férfiaktól, mert azt hiszik nő vagyok.
-Felnőtt kapcsolatok témakörben pedig szerintem fontos lehet egy vélemény szempontjából, hogy látja az illető nőként vagy férfiként a szitut.
Nincs bajom egyébként a privátokkal és szívesen válaszolok, de amikor valaki bájologva mézes mázosan egyértelmű szexuális célzattal talál be, mert nőnek hisznek, attól tényleg rosszul tudok lenni.
4/13 anonim 

válasza:

(Koromat szinte soha nem írom oda.)
#3 voltam.
6/13 anonim 

válasza:

Én sokszor odaírom. Ne higgyék már, hogy valami kis fiatalka írta. Bár hozzáteszem, nagyon régi motoros vagyok az oldalon, és akkor is odaírtam, mikor "fiatalka" voltam :D
8/13 anonim 

válasza:

Abban az esetben teszek ilyet, ha téma szempontjából van relevanciája.
9/13 anonim válasza:
Igen.
"Ha igen, mi vezérel?"
Az, hogy büdös a talpam.
18/F
10/13 anonim 

válasza:

Itt vanna olyan kérdések/kérdezők, akik szinte vadásznak az ellenkező nemre. Van, akinek a válaszából nem feltétlen derül ki a neme, így a fölös körök elkerülése végett írom ki, hogy: F!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!