Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 7 óra 30 perc alvás mennyire...

7 óra 30 perc alvás mennyire lenne nektek elegendő ahhoz, hogy kialudjátok magatokat? Sajna ennyivel “kell” beérnem.

Figyelt kérdés
jan. 18. 23:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem örülj, hogy ennyit tudsz aludni, másnak jó, ha 6 órát tud, én pl 5:45-kor kelek, hogy normálisan be tudjak érni az iskolába, mire hazaérek már sokszor délután négy óra bőven el van múlva, mire ebédelek, már 5 után van, mire házit írok, tanulok, ott vagyok, hogy 9 óra. Ha 8 órát akarnék aludni, akkor 9-kor kellene lefeküdjek, feleseleges lenne, mert 11 óra előtt egyszerűen nem tudok elaludni, mindegy mennyire keltem korán

Nekem osztálytársam 18 éves, hétköznaponként 3-4 órát alszik, de olyan is volt, hogy kettőt, vagy ennyit se. Őszintén nem tudom, hogy tud normálisan létezni ennyi alvással.

jan. 19. 05:17
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem például a legkevésbé sem elegendő, pedig 30 feletti vagyok.
jan. 19. 05:50
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Csodás lenne ilyen sok idő!
jan. 19. 06:59
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem elég
jan. 19. 07:16
 15/22 anonim ***** válasza:
43%

Túl sok!

Csak elfekszem a derekamat!

5-6 óra bőven elég. Esetleg, ha egész nap szabad levegőn voltam, akkor 7 óra.

jan. 19. 10:12
 16/22 Metionin ***** válasza:
82%
Ha az tényleg alvás, akkor simán, 6 óra is bőven elég lenne. A gond az, hogy nem tudok ennyit egyhuzamban aludni, egy 6 órás alváshoz nekem kb. 9 órát kellene feküdni, hogy az állandó felébredéseimmel együtt kijöjjön tisztán a 6 óra alvás.
jan. 19. 13:32
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes ez a lepontozósdi, hogy csak az a menő aki keveset alszik és hétvégén "pótolja" ami simán csak nem igaz :D
jan. 19. 17:15
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Technikailag egy egészséges felnőtt alvásigénye 7-9 óra között van.
jan. 19. 17:17
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Átlagos napokon 3-4 órákat alszom; 6-7 a maximum, amit még nem érzek (annyira) túlzott időpocsékolásnak.
jan. 19. 21:49
 20/22 senior10 ***** válasza:
52%
én egyhuzamban például 6-6,5 óránál nem tudok többet aludni, egyszerűen felébredek. hétvégén sem amikor nem kell korán kelni másnap. mondjuk hétvégén délben le szoktam dőlni és 1-2 órát szundítani.
jan. 20. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!