Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 7 óra 30 perc alvás mennyire...

7 óra 30 perc alvás mennyire lenne nektek elegendő ahhoz, hogy kialudjátok magatokat? Sajna ennyivel “kell” beérnem.

Figyelt kérdés
jan. 18. 23:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%
6 éve 4-5 órát alszok.Mégis megvagyok.
jan. 18. 23:22
 2/22 anonim ***** válasza:
57%
Nyugodtan aludhatsz kevesebbet, ha a hétvégén be tudod pótolni.
jan. 18. 23:24
 3/22 A kérdező kommentje:
#1 Fel sem lehetne sorolni azt a rengeteg hosszútávú egészségügyi következményt, amivel számolnod kell majd a jövőben.
jan. 18. 23:27
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Azért ez annyira nem kevés, persze nem is sok. Persze kérdés mit értesz ebbe az időbe, a tiszta alvást magát, vagy lefekvéstől az ébresztő csörgéséig van ennyi idő. Nem mindegy.
jan. 18. 23:27
 5/22 anonim ***** válasza:
15%

"ha a hétvégén be tudod pótolni"

Az alvás nem így működik, rendszeres és folyamatos feltöltődésre van szükség, nincs olyan, hogy majd hétvégén "visszaalszom" az elveszett időt.

Sőt. Szellemi munkánál adott esetben sokkal hasznosabb ha (többlet) alvás helyett inkább fizikai tevékenységet végez valaki, sportol, kirándul, mozog és akkor minőségibb lesz az alvása.

jan. 18. 23:30
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Valójában nagyon egyedi az alvási szükséglet, és még a korral is változik.
jan. 18. 23:31
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Én 3-4 órákat alszom általában
jan. 18. 23:32
 8/22 anonim válasza:
90%
Szia, az alvási szükséglet nagyon más mindenkinél, kérdés, hogy neked mennyire van szükség. Általánosságban élettanilag a 7 óra 30 perc már egészségesnek mondható, így nem szükséges aggódnod.
jan. 19. 00:24
 9/22 anonim ***** válasza:
63%
Idejét se tudom mikor aludtam ennyit. Túl sok.
jan. 19. 02:14
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Ez most vicc? Nekem az már luxus, ha ennyi összejön. Mennyit szoktál amúgy aludni, vagy mennyit aludnál? És hogy van rá ennyi időd? :D
jan. 19. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!