Ez az alvásmennyiség számotokra elegendő lenne?
Figyelt kérdés
Hétfő - Péntek - 7 óra - 7 óra 30 perc
Szombat - Vasárnap - 7 óra 30 perc - 8 óra
2021. nov. 29. 09:22
2/12 anonim válasza:
Boldog lennék ennyi alvásidővel, de ahogy öregszem lecsökkent az igényem. Már csak olyan 5 órákat alszom.
3/12 anonim válasza:
Nekem elég lenne, a mostani 6-6,5 órákhoz képest xdd
20/F
5/12 anonim válasza:
Nem. Ha tehetem én ilyen 9-10 órákat alszom és ezt is érzem kielégítőnek… persze a hétköznapok során nem mindig engedhetem ezt meg magamnak, sőt, a legtöbbször korán kell kelnem / sokáig ébren kell lennem és sokszor csak a 4-5 óra alvás van meg.
6/12 anonim válasza:
Nekem már elég lenne. Fiatalabb koromban többre volt szükségem
7/12 anonim válasza:
Elég lenne. Én hétköznap 6-7 órát alszom, és hétvégen sem sokkal többet, 7-8 órát. 23/f
9/12 anonim válasza:
Kipurcannék.
A hétköznap 7 óra alvástól még "csak" brutál fáradt lennék, de ha erre hétvégén nem alhatnék 10-12 órákat, kipurcannék.
Olyan 8,5-9 óra az alvásigényem.
29N
10/12 anonim válasza:
Bőven elég.
Jelenleg 6 orakat alszom, hétvégén 7, ritka a 8.
Alapbol magamtol kelek reggel 7 körül meg szabi alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!