Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Smink nélkül az összes nő ronda?

Smink nélkül az összes nő ronda?

Figyelt kérdés
Miért akkora csalódás mindig smink nélkül látni a másikat…azt hittem ő más erre ma reggel meglátom, azt hittem hirtelen, hogy egy szörny
2024. jan. 14. 10:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"A mai férfiak paszmeg😂

50ezer éven keresztül soha semmi smink nem volt a nőkön, de a férfi őseink egytől egyig mind összecsapták a farpofáikat örömükben, amikor az ősanyáink akár csak rájuk néztek. Aztán itt van most ez a nyüzüge pedigré férfigeneráció, akik szó szerint fel se tudják állítani a farkukat ha nincs a nő arca nekik tetszőre kiszinezve. Nagyon hagytuk elfajulni a természetes kiválasztódást, hát meg is van az eredménye😂"

50 ezer éven keresztül le volt szarva hogy nőknek jó volt-e a szex vagy sem. 5

2024. ápr. 24. 10:28
 22/24 anonim ***** válasza:

""A mai férfiak paszmeg😂

50ezer éven keresztül soha semmi smink nem volt a nőkön, de a férfi őseink egytől egyig mind összecsapták a farpofáikat örömükben, amikor az ősanyáink akár csak rájuk néztek. Aztán itt van most ez a nyüzüge pedigré férfigeneráció, akik szó szerint fel se tudják állítani a farkukat ha nincs a nő arca nekik tetszőre kiszinezve. Nagyon hagytuk elfajulni a természetes kiválasztódást, hát meg is van az eredménye😂""

50 ezer éven keresztül a nőket halomra erőszakolta mindenféle ingerszegény barbár horda. 50 ezer éven keresztül a legyőzött nép nőtagjait bedobták a közösbe az "ősapáink", átment rajtuk egy egész hadsereg majd hárembe kényszerítették őket egy magas rangú tiszthez. De még a legrondábbakat is eladták prostituáltnak. Az összes nőnek le voltak szarva az érzései.

Én inkább örülnék, hogy ennyire magas lett az ingerküszöb. De tudjuk, a nőknek semmi nem jó. Ilyenek a mai férfiak, paszmeg.

2024. ápr. 24. 10:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Én: régen a férfiaknak tetszett, az ahogy a nők kinéztek.

te: fuh erre aztán valami nagyon durvát kell mondanom!!! nagyon nagyon be kell szólnom!! őő tuttad hogy régen minden férfi nemi erőszaktevő volt és az egyetlen örömük az életben az volt hogy báncsák az összes nőt akit csak tudtak, sosem létezett szerelem és sosem érdekelte a férfiakat hogy a nőnek is jó legyen??????? én esztet így képzelem el, szeretem azt hinni hogy a nőket mindig bántották, szóval biztos így is volt!

......hatásos......

ezek után gondolom nem haragszol meg ha egy nő erőszakos ösztönlény állatoknak tartja a férfiakat, akik - ha lehetőségük adódna rá, és nem tiltaná a törvény - gond nélkül vernék, erőszakolnák és gyilkolnák a nőket. Hiszen te magad mondtad hogy régen ezek a dolgok olyan nagyon természetesek voltak.

2024. ápr. 24. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de rettenetesen buta vagy! Nem értetted meg a mondanivalómat, de nem is pazarlok hozzád hasonlóakra időt.
2024. ápr. 24. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!