Nem bosszantó, amikor írsz egy normális, nem troll választ, lepontozzák, aztán neked is ezért olvasás nélkül le KELL pontozni az összes többi kérdésre érkezett választ?
Sok időt elvesz.
Nyilván nem az alapján pontozzák le, hogy a kérdezőnek hasznos, segítő-e a válasz, hanem hogy nekik tetszik-e amit írtál vagy sem.
A pontozasnak semmi lenyege, de ertelme sem. Ne foglalkozz vele. Semmit nem jelent.
Akinek magas a pontszama annak olyan selymesebb a stilusa ezert szeretik, a kis pontszamu sem mond rosszakat, csak altalaban nagyszajuak, akoket nem szeretnek.
Pontok nem valos ertekelesek, hanem erzelmi reakciok.
Ne idegeskedj rajta!
Én az oldal üzemeltetője helyében csak a kérdezőt engedném pontozni.
Én sem szeretem, amikor kiírok egy kérdést, kapok rá egy teljesen korrekt értelmes választ, amit valaki lepontoz. A kérdést én tettem fel, nekem kell eldöntenem, hogy hasznos volt e a számomra vagy sem.
Az a legfurcsabb, amikor valaki elmesel egy megtortent esetet es azt is lepontozzak ... de hat ami megtortent, az megtortent, mit lehet ezen egyaltalan pontozni?
Igen a kerdest feltevonek kellene a valaszokat pontozni, a valaszolok pedig pontozhatnak a kerdeseket, mert azert a kerdezok kozott is van kritikan aluli.
Megmondom mi a valos problema:
Valamikor az osidokben komoly szandekkal indult el ez az oldal. Akkor meg olyanok is voltak a felhasznalok.
Sok ev eltelt azota es teljesen megvaltozott az egesz internet.
Osidokben komoly kerdesekre kereste az ember a valaszt, ma csak a menstruacios kerdesekbol naponta tobb is van.
Osidokben a chat oldalakon beszelgettunk es a forumokon talalkoztunk hasonlo gondolkodasu emberekkel, ma kozossegi oldalnak hasznaljak ezt az oldalt is, sokszor mar nem is a kerdessel foglalkoznak, henem egymas valaszaira reagalnak.
Sajnos nem jo iranyba valtozott a felhasznaloi hozzaallas. Mindenki hasznalja az internetet, ott van minden oldalon ... na ezt, pont nem igy kellene.
A kulonbozo weboldalakat, a funkciojuknak megfeleloen kellene hasznalni!
Jó ötlet, hogy csak a válaszadó pontozhatna.
Mondjuk én a gyűlölködő, általánosító válaszokat, lepontozom, nyilván ez nem változtat az adott ember véleményén.
Alapvetoen nem ugy kellene lennie, hogy mielott kiteszek egy kerdest, elotte megnezem, hogy hanyezerszer kerdeztek meg elottem, elolvasom az azokra adott valaszokat es csak ha nem talaltam valaszt a felmerulo kerdesemre, csak akkor irom ki az oldalra?
Fehogynem! Igy kellene lennie, de itt mi tortenik? Haza er a gyerek, leul a gephez es feljon az oldalra. Megnezi a kerdeseket, egyik masikra valaszol valamit, utana csak unatkozik a gep elott. Unja magat-unja magat, aztan kiir egy hulye kerdest, vagy humorizal valamit es varja a hatast. Szanalmas.
Alig van komoly kerdes es a valaszok is inkabb onmutogato szofosasok. Termeszetes tisztelet a ritka kivetelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!