Ez tök normális vagy valami enyhe diszlexia?
Nem tudom, szerintem rendesen ilyen állami tankönyvből tanultunk, elsőször szótagolósan aztán rendesen. A helyesírásom meg...khm... a magyar tanárom nem így vélekedik róla 😅.
Igazából erre az egyik osztálytársamhívta fel a figylememet, úgy egy hónapja, mert hallott egyszer hangosan olvasni és kérdezte hogy nekem nincs-e valami ilyen gondom, én meg mondtam neki hogy nem tudok róla, de észrevettem hogy tényleg hangosan nagyon rosszul (egyfolytában eltévesztem a szavakat) magamba meg lassabban mint az átlag emberek olvasok. Addig azt hittem hogy ez tök normális. Meg azt is mondta a srác hogy lehet tényleg van valami bajom csak sokat olvasok és ezzel korigálom.
Órán általában nem olvasunk hangosan, így nem vette szerintem észre a magyartanárom, anya szerint meg csak simán bénán olvasok.
Én nem gondolom hogy szorongok, meg eddig eszembe se jutott mondom ez, csak egy hónapja ütött szöget a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!