Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem bosszantó, amikor írsz...

Nem bosszantó, amikor írsz egy normális, nem troll választ, lepontozzák, aztán neked is ezért olvasás nélkül le KELL pontozni az összes többi kérdésre érkezett választ?

Figyelt kérdés

Sok időt elvesz.

Nyilván nem az alapján pontozzák le, hogy a kérdezőnek hasznos, segítő-e a válasz, hanem hogy nekik tetszik-e amit írtál vagy sem.

2017. nov. 30. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
... latod, mint itt is :)))
2017. nov. 30. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért KELLENE lepontozni a többit? Mi értelme van? Ha sztem értelmes, nem hótt hülyeség választ írok, és pár barom lepontozza, max. megjegyzem magamban, hogy volt pár unatkozó tini meg nulla IQ-jú ember. De attól még nem a többieken vezetem ezt le, akinek valszeg közük nincs a lepontozásomhoz.
2017. nov. 30. 16:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Kellene valamilyen böngészőre telepíthető program, ami nem mutatja a gyk.hu-n léve a válaszok pontozását egyáltalán.
2017. nov. 30. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van, ahogy írod. Ahol látom a nulla százalékot, ész és válogatás nélkül az összes választ (ami alattam íródott) rántom le. Utána meggyújtok egy százezer dolláros cubai szívart, töltök magamnak egy hatvanezer dolláros Tokaji furmint 😂
2017. nov. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!