Mi az oka annak, ha valaki minden egyes nap, kihagyás nélkül, több képet is kirak magáról az összes szociális médiára?
Engem is nagyon zavar az ilyesmi, szerintem önimádók az ilyen emberek vagy nem tudom.
Nálam egy csaj folyamatosan Tik-Tok videókat rak be történetének, de k**a gázak teszi-veszi magát rajtuk, mintha szépség királynő lenne. De van ilyen férfi is folyamat magát fényképezi, semmi jelentősége nincs a képeinek és még kancsal is...biztos szereti magát.
Tiniknél ennek már nincsen semmi különösebb oka - egyszerűen az ő világuk már ilyen, olyan szokás ez náluk, mint a 25 évvel ezelötti tiniknél a walkman-ezés.
Az életük része.
Felnőtteknél nem tudom, mi okozhatja.
Feltűnési viszketegségben szenvednek. Vagy szimplán folytonos dicséretre vágynak, mert önbizalomhiányosak. De persze az is előfordulhat, hogy önimádóak, és azért vágynak visszaigazolásra, hogy biztosítsák ezzel a hitüket, hogy ők mennyire tökéletesek.
Mondom ezt úgy, hogy 14-15 évesen én is átestem ezen, az önbizalomhiány miatt. De akkor még annyira nem volt ciki ez a sok kép felrakás, mert szinte minden korombeli ezt csinálta, akkor vált népszerűvé a facebook, úgyhogy akkor még nem volt annyira fura, hogy telerakja mindenki a képeivel a falát.
Nálam ez szerencsére hamar lecsengett.
Nekem az a kedvencem, amikor 40-es kapuzárási pánikban szenvedő anyukák felrakják a szexinek hitt képeiket, legalább 5-öt egy nap, amiken kb. ugyanúgy néznek ki, mint az összes többin.
Ezt még megspékelve napi 20 életfilozófiás/odamondós/jókívánságos/pasigyűlölő/önimádós szövegű képmegosztásokkal különböző oldalakról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!