Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Smink nélkül az összes nő ronda?

Smink nélkül az összes nő ronda?

Figyelt kérdés
Miért akkora csalódás mindig smink nélkül látni a másikat…azt hittem ő más erre ma reggel meglátom, azt hittem hirtelen, hogy egy szörny
2024. jan. 14. 10:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Smink nélkül objektíve mind ronda. Attól hogy később kialakulnak érzelmek és már lehet felőlem szakadt pizsamában és így is kívánni fogom az megint egy másik dolog.
2024. jan. 14. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Ne általánosíts kérdező

Csak azért, mert nem láttál még nőt, aki szép volt smink nélkül is, az még nem jelenti azt, hogy minden nő ronda smink nélkül

2024. jan. 14. 13:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Mutassatok képeket ahol egy nő szép smink nélkül. Tényleg kíváncsi vagyok!
2024. jan. 14. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő szép smink nélkül, akinek van kisugárzása. És ehhez nem kell tökéletes vonásokkal rendelkezni.
2024. jan. 14. 14:17
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
Egy csómó nőt ismerek aki szép smink nélkül. Kérdező veled van valami baj ha azt gondolod hogy minden nő csúnya smink nélkül.
2024. jan. 14. 14:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Tényleg nem viccelek!

Mutassatok képeket mindenféle filter meg nomakeup makeup nélkül aki nem csúnya.

2024. jan. 14. 14:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#3mas, én nem sminkelem magam, csak a szemöldököm húzom ki és a szempillám. Semmiféle társadalmi elvárásnak nem kell megfelelni, nem tudom mi jár a fejedben. Simán elmegyek boltba smink nélkül, sportmelltartóban a pólóm alatt :D

Kérdező, talán veled van a baj, ha a smink nélküli lányokat ennyire csúnyának látod.

2024. jan. 14. 15:46
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

A mai férfiak paszmeg😂

50ezer éven keresztül soha semmi smink nem volt a nőkön, de a férfi őseink egytől egyig mind összecsapták a farpofáikat örömükben, amikor az ősanyáink akár csak rájuk néztek. Aztán itt van most ez a nyüzüge pedigré férfigeneráció, akik szó szerint fel se tudják állítani a farkukat ha nincs a nő arca nekik tetszőre kiszinezve. Nagyon hagytuk elfajulni a természetes kiválasztódást, hát meg is van az eredménye😂

2024. jan. 14. 16:18
 19/24 A kérdező kommentje:
Ejjjj nagyon magadra vetted kicsilány
2024. jan. 14. 16:33
 20/24 A kérdező kommentje:
Beszélhetünk arról is milyenek voltak a nők 50 ezer éven keresztül. Vagy arról már nem szívesen?
2024. jan. 14. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!