Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jellemző ez szinte...

Miért jellemző ez szinte kivétel nélkül minden környezetre?Szinte olyan mintha ők gyűlőlnék az összes fiatalt aki nincs az ő rokonságukban,de ha bent van talán még akkor is.

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg akárhol vagyok,szinte mindenhol a fiatalok a megértőbbek az elnézőbbek,a jófejebbek a közép vagy az idős korosztállyal ellentétben.Persze ne legyen sértődés de a romákon kívül mert ők igen forrófejűek,benne van a vérükben az agresszió sajnos amivel mindent nem lehet az életben megoldani.Ha valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden ahogy kell előfordulhat ,de egy nem fiatal akkor sem lesz veled olyan türelmes mint egy fiatal.Eddig akárhol voltam mindenhol a középkorúak vagy az idősebbek voltak velem a gorombábbak követelőzőbbek etőszakosabbak.Persze a nagyon idősebbek már meglágyulnak mint pl a 80 adok mert nagyapám is 80 évesen lágyult meg és lett elnézőbb.Az ebben a korban lévő anyákra is jellemző hogy ócsárolják nyilvánosan a saját lányukat kiteregetik másoknak ami nekik nem tetszik a gyerekükben de ez miért jó?Az én anyám is ilyen volt de én ellenben sosem tudnám nyilvánosan savazni a gyerekemet.Kicsit olyan mintha ez a korosztály gyűlőlködő lenne a fiatalokkal akik ellenben már bocsánat de sokszor jobban teljesítenek a munkában és tovább lehet a munkájukra számítani mert később öregednek meg,nem annyira nagyképűek hogy ők ezt elérték meg azt az életbe csinálják a dolguk és ennyi nem basáskodbak úgy mint a középkorúak vagy az idősek.Sokszor szörnyű mikor annyira büszkék magukra hogy még a mellüket is rázzák menés közben és kidüllesztett mellel közlekednek.Oké letettek valamit már az asztalra de attól még nem kéne bunkózni a fiatalokkal és lenézni őket mert ők is voltak fiatalok és ez nem helytálló viselkedés a részükről.
2022. jan. 28. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Munkahelyen pl. azèrt, mert a 90%-uknak semmit nem èr a munkája. Máshol nem vettem mèg èszre, hogy ìgy lenne.
2022. jan. 29. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt nem vettem észre. Ellenben azt igen, hogy a fiatalok fele úgy képzeli, az elvárt munka felének teljesítésével is jár nekik duplaannyi fizetés.

Akik normálisan állnak hozzá a munkàhoz, azokat tisztelem.

2022. jan. 29. 14:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi az hogy semmit ezt kikérem magamnak.Előítéletes vagy.
2022. jan. 29. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Féltik a pozíciójukat,vagy alapvetően frusztráltak pl.rossz családi hátterük van,a főnök b-gatja őket,ők meg az alattuk lévőket veszik célba-gondolván,hogy a koruk egy alapvető érdem a fiatalabbakkal szemben-Mondjuk olyan is lehet,hogy sok negatív tapasztalatuk van a fiatal munkaerőkkel.Persze ettől még nem kellene előítéletesnek lenniük.Aki olyan,hogy rendszeresen késik egy órát reggel,meg lusta,táppénztrükköző,azzal szerintem is keményen kell bánni.Mondom ezt 40 évesen.De azért ez megint más,mint ha valaki csak szimplán nem olyan rátermett a munkára.
2022. jan. 30. 07:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Védőnőbe,eladónőbe,munkatársba,buszsofőr e,hivatalban vagy akár a médiában is egy beszélgető műsorban,ápolónőbe,tanítónőben,mentősben,orvosban,óvónőkbe,dajkákba,éttermi kiszolgálókba stb valahogy nagyobb a tolerancia az emberekkel ha még "zöldfülűek"bármint ha még fiatalok.A náluk idősebb korosztályban azt vettem észre szeretik az embereket kiosztani,gyakran hatalommániásak,büszkék magukra mert hát na amit írtam.Gyakrabban bántóbbak az emberrel,fölényesebbek,durva a hangnemük.Próbáljátok ki egy bevásárlóközpontban pl játszátok el hogy nincs nálatok annyi pénz amennyit fizetni kéne egy idős majd egy fiatal eladóval.A fiatal szó nélkül törölni fogja a terméket viszont az idős vagy 50es már harapós megjegyzéseket fog tenni .Ők lazábban vesznek mindent kivétel ha peovokálod őket.Ez egy gyermeki ártatlanságból megmaradhatott rájuk ami később eltűnik?
2022. jan. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!