Miért jellemző ennyire az emberekre a blackpill tagadása?
1
Szerintem tragédia egyesek sorsa. Nem tudom elmenni csak úgy mellette. Van bennem együttérzés tudod.
3
Jóképű vagy?
A szingliség tragédia? Végtére is, ha éppen nem vagy szellemileg sérült, fizikailag sérült, éhező, hajléktalan, háborús menekült, bántalmazott, mélyszegénységben élő. Ezen emberek valódi tragédiáival és ennyit foglalkozol?
5
"ha éppen nem vagy szellemileg sérült, fizikailag sérült, éhező, hajléktalan, háborús menekült, bántalmazott, mélyszegénységben élő"
Ezek egyike sem áll fenn de ez csak a megélés-túléléshez kell és nem a beteljesüléshez, boldogsághoz.
Nyilván hálás vagyok, hogy nem vagyok nyomorgó, DE ez még nem adja meg a boldogságot és nagyon sok mentális szenvedésben lehet ettől még részed, amely a fizikai szenvedés intezitását is meg tudja haladni. Ugyan már, ki ne vágyna melegségre, intimitásra, szerelemre, boldogságra, testiségre. A mentális egészséghez ezek elengedhetetlenek. Ha hiányoznak az önbecsülésed nem lehet normális szinten. Férfiként nem érezheted magad férfinek, nőként pedig nőnek. Férfinek lenni talán picit nehezebb mert több az elvárás feléjük, nagyobb a nyomás rajtuk .
És, hogy választ is adja a kérdésedre, azzal a tragédiával talán azért nem foglalkozok annyit mert a közvetlen környezetemben nem tapasztalom és az ember hajlamos emiatt megfeledkezni ezekről és csak azokra a problémákra fókuszálni amit ő és embertársai a környezetében tapasztalnak.
6
Nyilván mindenki azt mondja Elliot Rodger teljesen rendben volt de ha bármelyik lánynak őt kellene választania akkor hát nem is tudom, a többségnek biztos gondot okozna az, hogy kb. 155 centi, 50 kiló és gyerekes az arca. A blackpill nem csak csúnyákra vonatkozik, elsősorban azokra akik mint férfi nem vonzóak. Az, hogy cuki egy srác még nem jelenti azt, hogy szexuálisan kívánják a nők. Az állatainkkal sem hálunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!