Miért jellemző ennyire az emberekre a blackpill tagadása?
"Bocs, de az, hogy egy pár nyominak nem jut p!na nem hat meg"
Ez azért többről szól mint egy pina. Ez élethosszig tartó szenvedés, maga a pokol. A 40 nap szenvedés oké, aláírom, hogy kegyetlen meg minden, de ez élethosszig tartó ítélet. Szörnyű büntetés.
És nem csak egy numeráról van szó itt, kapcsolatról, szeretetről, érzelmi fejlődésről, intimitásról, biztonságérzetről, stb, amelyek nélkül az emberek többsége nem tudna létezni. Tehát ilyen vonatkozásba nézd ezt az egészet és ne bagatellizáld. Ugyanakkor a pákapcsolaton kívül nagyban meghatározza a szociális "sikereket" is a megjelenésed. Ezek az emberk többnyire vicc, gúny és megvetés tárgyai, nem hívják őket sehová, ciki velük mutatkozni stb.
És ez 60-70 évig. Szerintem ennél súlyosabbb sorscsapás nincs, mert ha az afrikai éhezőket is akarod venni, azért családba szerveződve, szeretetben, a nehézségeket átvészelik könnyebben mint azt tennék magányban.
Na ennek az előnyét nem élvezhetjük. Szerintem semmilyen szenvedés nem említhető egy szinten a magánnyal.
13
És ha azt mondom, hogy nincs ebben semmi misztikus és sötét dolog? Egyszerűen csak eltér az incelek stílusa az átlagtól és emiatt alapból kiközösítetté válnak. Nem kell hozzá semmi extra, csak hogy az ember "olyan fura" legyen. Aztán a többi meg jön magától, az ember belekerül egy spirálba és egyre csak lejjebb lökik, ahelyett, hogy segítenének kijönni belőle.
15
Nem. Indulásból például elismerni a jelenséget? Biztosan sosem lesz igazán jó ezeknek az embereknek, de ha már el van ismerve a jelenség akkor már lehet például államilag tenni az ügyben, kitalálni enyhítő megoldásokat, például terápiák, esetleg műtétek, genetikai manipuláció (persze a jövőben), hogy bizonyos paraméterű férfiak ne születhessenek meg, államilag támogatott és képzett és szűrt örömlányok akik nagyon jól színlelnének és segítenének a nyomorúságról megfeledkeztetni ezeket az embereket, lakosság oktatása a toleranciára, elfogadásra. Baszki rengeteg lehetőség van, csak kapásból felsoroltam egy néhányat, de még okosabb emberek még több és még jobb megoldásokat találnának, egész biztosan. csak első lépésben el kellene ismerni, hogy a vonzalom genetika.
Ki ne akarna egy igazságosabb törődőbb társadalomban élni, amely nem hagyja sínylődni a genetikai lottón nem nyerőket. Ami ma megy az egyszerűen kegyetlen, pokoli.
Napi Incel szar szöveg összefoglalva:
Nem én vagyok egy incel szar, hanem az egész világ egy szar és mindenkivel van a hiba nem velem.
19
Ezt honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!