Miért jellemző ennyire az emberekre a blackpill tagadása?
31
Terápiák, műtétek és prostituáltak manapság is elérhetőek, az nevetséges, hogy az államnak kéne állnia őket. Sokkal fontosabb dolgokra kéne pénzt fordítani, mintsem arra, hogy te nem tudsz kivel lefeküdni vagy párkapcsolatba kerülni. Ezek magánügyek, miért élveznének prioritást olyan dolgok felett, amik teljes országokat érintenek? A rendelkezésedre állnak ezek most is, használd őket vagy nem, a te dolgod."
Ezek valóban rendelkezésre állnak ma is de nem a legjobb színvonalon illetve a többség nem engedheti meg magának. Főleg nem rendszeresen.
Ezért kellene beavatkoznia az államnak, hogy ez minden rászoruló számára elérhető legyen illetve a színvonal folyamatosan ellenőrizve és fejlesztve legyen.
#28: Tehát Whoopi Goldberg-re is van igény... (Gondolom nem néztél utána, de háromszor volt férjnél pl.) Szóval nem az én teóriám bukott meg, ami valójában nem is teória, hanem a blackpill.
34
Itt a kérdés nem az volt, hogy hányszor volt férjnél, hanem, hogy Joliehoz képest hány embernek ideálja.
Jól kikerülted a választ!
36
A blackpill maga a valóság abban az esetben ha a szinted felett keresgélsz. Ha a szinted alatt akkor vannak még esélyeid.
Ebből a szempontból lehet torzításnak nevezni.
Biztosan vannak jó minőségűek, ha pedig az árukkal van a baj, nem tudom mit írhatnék azon kívül, hogy spórolsz rá. Semmi sincs ingyen, miért ezek lennének? Te komolyan úgy gondolod, hogy az államnak például ezeket kéne fejlesztenie és finanszíroznia az oktatás, az egészségügy, gazdaság, hajléktalanok helyzete, árvák és menhelyek helyzete, szegénység felszámolása, környezetbarát energiaforrások használata. Ezek ugyanis mind fontosabbak, minthogy egyedülálló vagy és nincs kivel szexelned. Vagy nem így lenne?
38
Is-is. Mindegyik fontos.
Amíg a nagyon fontos dolgok nincsenek tökéletesen rendben (ezekről írtam én), addig a kicsi gondok (a tied) sem kerülnek megoldásra, hogyan is kerülhetnének, amikor magánügy. Azért utálják sokan az inceleket teljesen jogosan, mert semmilyen felelősséget nem vállalnak az életükért és mindenki mástól várják el, hogy oldják meg helyettük a bajaikat. Elárulom, hogy ilyen gondolkodással a halálos ágyadon is itt fogsz tartani teljesen jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!