Ez a blackpill az egyik legkárosabb ideológia? Miért jó valakinek, hogy hisz benne?
Röviden kimondja, hogy nincs semmiféle beleszólásod az életedbe, predesztinálva vagy a sorsodra a genetikád, örökölt intelligenciád, tehetségeid, rasszod, stb alapján. Tehát, a külső az egyedüli tényező ahhoz, hogy csajhoz jusson az ember. És ha az nincs meg, bármit tehetsz, nem lesz sikered.
De ez az egész csak arra jó, hogy stabilizáljanak sikertelen férfiakat a depressziójukban..mert mint tudjuk, nem egyedül a külső határozza meg, hogy ki sikeres a nőknél és ki nem.
Pl. nekem van egy viszonylag ronda, de ezzel szemben nőcsábász haverom. Izmos, jó dumája van, magabiztos, kezdeményező bár vagyona nem igen van. De nagyon jó a fellépése.
Tehát, miért jó valakinek hogy ilyen dolgokban hisz mint ez a blackpill, ahelyett hogy fejlesztene magán? Mert akkor talán sikere is lenne az embernek.
Mindenki a saját tapasztalatainak megfelelően választja ki a világnézetét... 🤷♂️
De amúgy meg elhanyagolhatóan kevesen vannak. Magyarországon egyetlen oldaluk sincsen. Szóval nem érdemes ezt a témát túlagyalni.
Azért mert az tény, hogy a leghelyesebb pasiknak szinte az ölükbe pottyannak a szebbnél szebb nők. És ez általánosan igaz is, még ha személyiségre csak egy szürke árlagot hoznak. Emiatt érezhet késztetést az ember arra, hogy higgyen a blackpillnek. Amióta megismertem a blackpillt egyébként én is depresszióba estem, beállt a nihilizmus.
Hogy melyik jobb, reménnyel élni de sikertelenül vagy reménytelenül és ugyanúgy sikertelenül? Szerintem jobb ha legalább a remény megvan, még ha önbecsapáson is alapszik. Biztosan ha választhatnék inkább nem ismerném meg a blackpillt, mert túlságosan passzol az életben tapasztaltakkal és túl hihetőnek tűnik ahhoz,’hogy legyintsek egyet rá.
3
Tenni lehet, csak térüljön is meg az erőfeszítés. Üres szavakkal lehet dobálózni.
A blackpill nemcsak a külsőről szól
A blackpill sok más szempontot is mérlegel, mint predesztináló tényező. És a vonzó vagy épp taszító személyiség ugyanúgy predesztinálja az embert, ugyanis az sem választható, és alig formálható, gyerekkorban rögzült dolog
Ezért válik a blackpill teljesen hitelessé
Én korábban a külsőmmel semmit nem értem el, mert hiába néztem ki jól, balfasz voltam, nem jöttek a csajok, én meg nem mertem kezdeményezni. Persze ez tizenévesen volt, de akkor is.
Aztán miután még is jött valaki aki kezdeményezett nálam, hiába nem lett semmi, egyre inkább összeszedtem magam, aztán utána már mondhatni sikeres lettem ebben.
Akkoriban állandóan nyomasztott, hogy mennyi sokkal rosszabb külsejű srác tudott csajozni...
Ez van, ha valaki balf@sz akkor mit sem ér a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!