Miért lettem olyan ideológia híve, ami engem is elítél?
K..ára nem tudom/nem is értek nagyon a politikához.
De őszintén szólva ami sokszor van mondva az embereknek (főleg ebben a 0 IQ országban) azt elhiszik tök mindegy mi legyen az.
Ezért csinálja ez a f..opó orbán is az ellen kampányokat stb. Amúgy nem hullanál ki...inkább halálra dolgoztatnának,és fognak is ha ez esetleg megtörténik (nem mintha máshogy nem ez lenne) :D
"K..ára nem tudom/nem is értek nagyon a politikához"
-Amikor ez megfogan a fejedben, akkor kell az ujjacskáidat visszahúzni, hogy ne gépelj semmit.
Valószínűleg utálod saját magad, de legalábbis elégedetlen vagy magaddal, ebből adódóan sikertelen vagy, ezért radikalizálódott a gondolkodásod, és ebbe az irányba mentél.
Amúgy ezzel nincs baj egyáltalán, a világkép nem abból áll, hogy azt gondolom jónak és azt támogatom, ami nekem éppen jó (lenne).
A miértre senki nem fogja tudni a pontos választ ennyiből.
Azonban nem mindegy, hogy a gyakorlatban ez hogy érvényesül.
Például én azzal a nézettel értek egyet (politikától függetlenül), hogy a túlnépesedés okozza a legtöbb aktuális és jövőben várható nagyobb problémát a bolygónak, a természetnek, az emberiségnek, a társadalomnak. Jót tenne, ha tized ennyien maradnánk. Ettől még nem állnék neki gyilkolászni. De az elmélet fényében magamat sem érzem értékesebbnek a többieknél, és bizony objektíve az én halálom is egy cseppnyi fellélegzés lenne a bolygónak (bár önmagában sokat nem használna).
Szóval nem mindegy, hogy egyetértesz azzal, hogy a természetes szelekció hasznos, annak ellenére, hogy elismered, te is kihullanál; vagy mindezek mellett mondjuk csesztetsz, elítélsz másokat a gyengeségeikért, miközben neked is vannak. Előbbi oké, utóbbi nem.
Bár ha kormánypárti lennél, érthető volna az utóbbi is abból a szempontból, hogy ők is kb. sportot űznek ebből a bort iszik, vizet prédikál helyzetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!