Miért panaszkodnak a magyarok hogy nincsen pénzük/megtakarításuk ha majdnem mindegyiknek van kocsija,háziállata,cigizik és minden évben két hetet nyaral a balatonon?
Azt vettem észre hogy ezek teljesen alap dolgok,holott ha belegondolunk(és levesszük a nyaralást ami "csak" fél milla egy négy tagú családnak két hétre)egy közepes kutya ellátása,sodort cigi,meg egy átlagos kocsi fenntartása alaphangon 80.000,ez egy évben jó indulattal 900.000 Forint,és még nem is evett meg nem fizetett rezsit...
És sok esetben ezek "luxus" finanszírozások,tehát nem létszükséglet egyik sem,és én azt vettem észre,hogy főleg vidéken mindhárom alap de ezek közül minimum 1 meg merem kockáztatni hogy 8-ből kilenc magyarnak van az élete része...
10-ből 8 magyarnak*
Este van csak nem tudok aludni és ezen gondolkodok így a szomszéd kutyájának az ugatását hallgatva🤣
"ez egy évben jó indulattal 900.000 Forint"
2400 euró. Hú, hát ez tényleg durva. Óriási jólét van Magyarországon. Szólok a rokonoknak költözzenek haza.
Na, megjöt a szóköznélküli álnaív troll.
Nem, a nagy részük nem csinálja ezt. Én átlag felett keresek, mégsem dohányzom, nincs háziállatom, 4 éve először utaztunk el, házunk nincs, csak egy lakásunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!