Szoktatok csapdákat állítani, vagy tesztelni az embereket?
Pl tárgyakat úgy helyezni el, hogy annak megváltoztatásából te tudni fogod hogy valaki tilosban járt az adott helyen, vagy kutakodott a holmidban. Vagy tesztelni az embereket szóban, akár úgy hogy nem is tudják hogy ez éppen teszt volt, elég ha te tudod hogy átment vagy sem. Esetleg lényegtelen dezinfót cseppenteni el valakinek, hogy azzal tudd kipletykál-e valaki másnak ha visszajut hozzád. Ilyenekre gondolok.
Milyen sűrűn csináljátok? Mik a leginkább visszatérőek nálatok? Volt valami emlékezetes eseted, amikor nagyon örültél az előrelátásodnak, mert beigazolódott hogy van alapja?
"Az hogy te azt hiszed én gyakorinak képzelem, már csak a te téveszmés képzelgésed, a rosszindulatúbb fajtából. "
Lol, pont te írtad hogy gyakori. Ezek szerint nem csak a paranoia az egyetlen baj a buksidban.
Hogy a rágalmazásaidról ne is beszéljünk...
"Én azt írtam oda hogy gyakori az ilyen eset, hogy valaki mást mond mint ami a valós szándéka"
Így van, én pedig erre reagáltam.
"Viszont azt nem írtam hogy nonstop mindenkit folyamatosan tesztelek"
Ahogyan én sem. Te érted egyáltalán, amit olvasol?
Csakhogy ez nem vízió. Ha valaki gyanúsan viselkedik azt letesztelem. Ötből négyszer bejön a tippem, akkor miről beszélünk? Igaz, tesztelgetés nélkül is kijelenthetném és megszabadulhatnék tőle, ahogy sok nagyképű alak teszi, hiszen ő állítása szerint tudja. Az én tesztelésem ellenben megbízható és korrekt. Fel se szokott tűnni, csak én tudom az eredményt.
Betegesnek én azt mondanám aki odaállít egy normális kérdés alá trollkodni és kötekedni. Volt itt már minden, rosszindulatú összemosás a telefonba kukkoló kémkedőkkel, paranoia vádak és társai. Meg az ilyen feltételezések, hogy az emberek idegbetegek, és kiakadnának rajta és jelenetet rendeznének. Nem, itt az a helyzet te akadsz ki rajta, mert bizonyára megégtél már a múltban hasonlóval és nagy sérelmeid vannak, azóta rettegsz tőle. Rossz lehet így élni hogy valaki eredendően hazug vagy kihasználós, és akkor félelemben van hogy mikor bukik le. Talán nem kéne hazudni másoknak annyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!