Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tettél vagy mondtál volna...

Mit tettél vagy mondtál volna a helyemben? Nagyon felhúzott!

Figyelt kérdés

Egy kínai kajáldában voltam ma, ahol egy (magyar) fiatal csaj szolgált ki.

A kínai főnöke ott ült mellette, de nem szólt semmit.

Elvitelre kértem az adagot, ahol külön dobozba csomagolják a köretet és a húst.

Köretnek krumplit kértem. Sima hasábkrumpli volt, nem az a szokásos hagymás zsíros krumpli. Közben elfogyott a hasábkrumpli, már csak rizs és tészta maradt. Oké, mondom, akkor legyen még egy kis tészta. Már csak egy ujjnyi hiányzott a dobozból.

A hagymás zsíros krumplival nem lett volna baj, ha a tetejére kerül a tészta, az úgy jó.

De a hasábkrumpli nekem nem jó azzal a szósszal, amiben a tészta úszik, azt egy kicsit megborsozom, úgy szeretem.

Ezért megkértem a lányt, hogy rakjuk külön dobozba azt a kis tésztát.

Már itt olyan pofákat vágott, hogy elhűltem, meg ciccegett is hozzá, de nem szóltam semmit.

Nem lehet! (még csak azt se mondta, hogy akkor fizessem ki a plussz dobozt)

Mondom, tudom, hogy nem lehet, oké, de kérdezd már meg a főnöködet (ott ült mellette), hogy esetleg mégis megengedné-e. Nem akartam ugyanis beégetni őt azzal, hogy simán arrébb lépek kettőt, és megkérdezem én.

Úgy felcsattant, hogy majd belesüketültem: Már csak tudom, hogy mit lehet és mit nem! Nem lehet és kész!!

És közben folyamatosan vágta a flegma pofákat, mint akinek nem tetszik valami.

Itt azért már szakadozott az a bizonyos cérna, de azért még mindig szépen kérdeztem meg: és van esetleg alufóliátok?

Van, minek?

Mondom, hogy tegyél bele, légyszi, egy réteget krumplira, és arra már szedheted a tésztát.

Az arcát látni kellett volna. Forgatta a szemét föl-le, és közben a legmegvetőbb mély sóhajjal sajnált le: Jézusom...

El tudjátok képzelni a hangsúlyt.

Na de itt már elszakadt az a bizonyos cérna, felemeltem a hangom és kifakadtam: De azért véleményt nem kérek! Neked nem tanították meg, hogy nem kell mindig kimondani és tartsd magadban?

Csendben dúlt-fúlt, a főnöke nem szólt semmit. Mostmár ő se.

Olyannyira nem, hogy mikor normálisan elköszöntem, hogy szia, nem válaszolt.

Na, akkor jött a párja az előzőnek: És látom, köszönni se tanultál meg!

Azzal otthagytam.

Tényleg én kértem volna ekkora brutálgáz, teljesíthetetlen dolgot, amivel a kihalt kajáldában, este 6-kor (már csak én voltam, és 8-kor zár, nem főműsoridőben voltam, amikor 20-an vártak volna) ekkora terhet róttam szegénykémre, amiért így be kell szólogatni?

2023. dec. 30. 04:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem reklamálok. Otthagyom.
2023. dec. 30. 09:32
 22/36 anonim ***** válasza:
13%
Ez már a nevetséges kategória, ha te 2 cl csokifagyiért otthagyod az egészet, amit már ki is szedett. Kivel szúrtál ki? Magaddal, mert nem ettél egyáltalán.
2023. dec. 30. 09:38
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
De nem azt kertem nekem az nem kell. Meg a vitatkozas se egy idegennel. Megkoszonom, nem sikerult, megy tovabb az élet.
2023. dec. 30. 09:39
 24/36 anonim ***** válasza:
15%

De azt kértél, csak kicsit kevesebb.

Az lenne tényleg jogos, ha a te példádból indulunk ki, mert teljesen mást adnak.

De te rossz példát hoztál fel eleve, mert a kérdésben nem ez történt. Te kiforgattad, most vagy direkt, mert nem akarod érteni, vagy mert tényleg nem érted, mi a különbség a kérdés és a te példád közt, de a lényeg az, hogy veled sem érdemes vitatkozni, mert nem lehet. Úgyhogy jobban is teszed, ha nem vitatkozol boltban sem.

2023. dec. 30. 09:51
 25/36 anonim ***** válasza:
40%

De ha kevesebb is.

Akkor másik pelda. Párommal bementunk vmi pub-ba vmi olasz bort kért ki(ő jobban ismeri ezeket)a pultos felrakta a pultra a poharas italokat én pedig megláttam hogy az enyémben úszkál vmi szutyok. Szerencsém van a párommal mert ő sokkal higgadtabb tipus mint én amugy mert én kb a pultos nyakába borítottam volna amugy, de kulturált vagyok es kulturáltan szóltam a páromnak es a pultosnak is, a helyzet számomra megoldhatatlan kezelhetetlen volt, így a páromra hagytam hogy jobb is ha inkább ő veszi át a szitut.

Aki azt csinálta hogy kért egy másikat és kifizette azt is meg ezt is. Én meg jobbnak láttam ha nem akarok balhét, csendben maradni. Szamtalan helyzetben tudok rá támaszkodni. Más pasi szerintem szintén nem tudta volna a helyzetet kezelni hogy a pultosnak se legyen baja meg nekem se.

2023. dec. 30. 09:57
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja ezert is maradok csendben es pl a pasim nélkul ilyenkor tenyleg illedelmesen köszönök es otthagyok mindent. Mert tényleg nem akarok balhét egy közöm sincs hozzá idegennel akinek csak annyi se megy hogy normálisan szolgaljon ki mikor ez a dolga. Csak arra se képes. Az is magas neki hogy a saját munkakörét ellássa. Bele se megyek ilyenekkel vitába.
2023. dec. 30. 10:01
 27/36 anonim ***** válasza:
9%

Mindig az ilyen idegbeteg és lenéző emberek szoktak kötekedni. Ráadásul ennek a példának sincs köze ahhoz amit a kérdező elmesélt.

Nem felelt meg úgy, hogy a tésztát egy dobozba rakja a burgonyával és elmondta, hogy nem rakhatja másik dobozba. Mondtam volna, hogy ok, akkor nem kérem a tésztából azt a 2 falatnyit. Probléma megoldva 🙂

2023. dec. 30. 10:08
 28/36 anonim ***** válasza:
35%

"Kivel szúrtál ki? Magaddal, mert nem ettél egyáltalán."

Étvágyam is elment már ilyenkor szoval meg se tudnék enni ilyen fagyit. Igy is ugyis a kukában végezné.

Szerinted a kérdező jó etvággyal ette meg ezek után amit vásárolt amit kifizetett?

2023. dec. 30. 10:09
 29/36 anonim ***** válasza:
39%
27 itt az eladó a lenéző. Neki illene illedelmesen megoldani a saját hibáját.
2023. dec. 30. 10:09
 30/36 anonim ***** válasza:
17%
Ja értem. Most effektíve azt vallottad be, hogy inkább nem konfrontálódsz, mert nem tudsz viselkedni. A pasid kell, hogy beszéljen helyetted, mert anélkül, ha rajtad múlna c.gány módon patáliázol.
2023. dec. 30. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!