Hülyén néz ki aki felhúzott szárú melegítő nadrágban mászkál az utcán?
Figyelt kérdés
Mert melege van hosszúnadrágban és ezért felhúzza a két szárát a térde fölé. Furcsa?2022. aug. 20. 14:44
1/5 anonim válasza:
Kicsit troger megjelenest ad, de engem nem nagyon erdekel mas velemenye igy siman felhuznam ilyen helyzetbe 🤷
2/5 anonim válasza:
Van ilyen. Mondjuk nem tudom alapból minek vesz fel melegítőt, miért nem rövidgatyát?:D
De képzelj el engem, amikor öltönyben, bőrcipőben megyek dolgozni, vagy valami eseményre, a 700 fokban, és bokáig le vagyok izzadva. Majd kijutok ebből a helyzetből, leveszem a zakót, feltűröm és gigombolom az inget, feltűröm a nadrágot, a cipőt pedig a kocsiban átcserélem strandpapucsra, na, hát én is szépen nézhetek ki ilyenkor:) Van hogy még boltba, postára, bankba, etc. be kell ugranom, nem mondom hogy nem szoktak nézni az emberek, de hát mit csináljak, csak nem fogok megdögleni a kedvükért.
3/5 anonim válasza:
Igen. Ha melege van miért nem vesz rövidet?
Amúgy meg ha reggel vettem fel, és nem volt lehetőségem átöltözni nem érdekelne, hogy más mit gondol!
4/5 anonim válasza:
Az a furcsa amit te annak gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!