Lányok, hölgyek idegességetekben mi nyugtat meg titeket? 1. cigi 2. karomkodás 3. pofon annak aki felhúzott 4. extrém szitu, jól megversz valakit
Az 1.-et letettem, úgyhogy sajnos kilőve, amúgy tévhit, hogy nyugtat. A nemdohányosok sem tépik a hajukat.
A 2. jön magától idegesség esetén, de nem nyugtat. De legalább tudok jó hosszan és cifrán káromkodni.
A 3. kilőve, nem olyan időket élünk, még feljelentenek könnyű testi sértésért. :)
A 4. a 3.-nál leírt ok miatt szintén kilőve, csak súlyos testi sértés lenne.
Úgyhogy 5: összetörök/földhöz vágok valamit, vagy belerúgok valamibe, akkor valamelyest lenyugszom, és persze sajnálom az összetört valamit. :)
Nem cigizek, nem káromkodok, nem verekszek.
Ha ideges vagyok, akkor max ajtócsapkodás, kiabálás. Megnyugtatni pedig egy jó kávé szokott.
Nem káromkodom, nem pofozkodom, és nem verekszem. Ezek szerintem mind nagyon gázosak.
Cigi előfordul.
A legjobb, ha van ott valaki körülöttem, akivel megbeszélhetem a dolgot és akkor lenyugszom és nem kattogok többet rajta.
Vagy pár kilométer futás is segít :)
Edzek egy kört, futok egy kört, vagy egyszerűen csak átgondolom a dolgot és lehiggadok a pcsába.
Engem extrém nehéz felhúzni, életemben eddig ha két alkalommal sikerült, annál logikusabban gondolkodom.
Eddig a legvéresebb vitám chaten alakult ki, úgy nézett ki, hogy a "barátnőm" hisztériás rohamok közepette írta a magáét egyre jobban belezavarodva a hülyeségbe, én meg a másik oldalon bontottam egy kólát és halálra röhögtem magam.
Így is lehet élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!