Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan extrém vagy...

Miért olyan extrém vagy elcsodálozandó dolog, ha valaki nem néz tévét és / vagy nem eszik kenyeret?

Figyelt kérdés
Mostanában tűnt fel, hogy ez ekkora nagy dolog.
2017. nov. 6. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Rendes Magyar Ember m1-et néz, zsíros kenyeret eszik, pálinlát iszik, és a Fideszre szavaz! Te csak 1 fattyú lehetsz.
2017. nov. 6. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
régebben jobban elcsodálkoztak, hogy nincs tv-nk, ma már sokan rájöttek, hogy sokkal jobb így. Rengeteg időnk van, olvasunk, beszélgetünk, játszunk, zenét hallgatunk. Szóval mindenkit arra bíztatok, hajítsa ki a tv-jét, de előtte nézze meg,nem megy-e valaki az ablak alatt. Kenyeret meg eszünk.
2017. nov. 6. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez extrém lenne..? En se nézek tévét, kenyeret is havonta ha látok.
2017. nov. 6. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:

A tévémentesség nem extrém ma már szerintem sem, úgy 10 éve még én is annak éreztem, de mára sok ismerősömnek szintén nincs. Talán azoknak furcsa, akik a plazmatévé méretében találták meg életük beteljesülését.

Kenyeret nem enni sem fura, annyi étkezési irányzat van a vegágtól a paleókig, hogy az embernek a szeme se rebben már. :)

2017. nov. 6. 21:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezek mellett én húst sem eszek. De ez már tényleg furcsaság.
2017. nov. 6. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Talán mert a többség tévézik és kenyeret eszik. Aki valamit másként csinál, mint a többség, azon csodálkoznak. Ez mindig és mindennel kapcsolatban így van. Pl. én balkezes vagyok, ami még csak nem is egy szabadon választott tulajdonság, de mivel az emberek kb. 90%-a jobbkezes, így folyton csodálkoznak: "Jé, balkezes vagy?"
2017. nov. 6. 23:20
 7/9 Metionin ***** válasza:
Mert ezek ilyen "alap" dolgok. Én több mint 10 éve nem nézek tévét, azelőtt is csak azért mert ott bömböltették a szobában ahol egész nap voltunk. Kenyeret kb. havonta eszek, pirítósként, egyébként nem érzem szükségét. Ezen inkább idősebbek szoktak kiakadni, pl. anyám munkatársai. A fiatalabbak meg azon csodálkoznak, hogy nem nézek filmeket. Szerintem meg tök normális dolog, van aki meg mást nem eszik vagy pl. olvasni nem szokott.
2017. nov. 7. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert, ha valaki kivonja magát a többségi dolgok alól, akkor az érdekes lesz. Ennyi.

„régebben jobban elcsodálkoztak, hogy nincs tv-nk, ma már sokan rájöttek, hogy sokkal jobb így. Rengeteg időnk van, olvasunk, beszélgetünk, játszunk, zenét hallgatunk. Szóval mindenkit arra bíztatok, hajítsa ki a tv-jét, de előtte nézze meg,nem megy-e valaki az ablak alatt.”

Azért ez így nagy demagógia. A tévécsatornák többsége nyilván szutyok és semmi normálisat nem képvisel. Ám a filmezés azért kiváló szórakozás tud lenni. Nem véletlenül művészeti ág. Nem is beszélve arról, hogy kiváló szórakozás egy jól összerakott film. A tévé készülék hiánya nem erény, pusztán egy alternatív döntés. Se nem pozitív, se nem negatív. Én nem tudnék meglenni filmek nélkül.

2017. nov. 7. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták, ami a „szokványostól” eltér, az érdekes. Egy példa: az egyik, USA-ban élő barátom azt mesélte, nála azon szoktak fennakadni a vendégei, hogy miért vannak a lakásában könyvek. Mondván, már „mindenki” e-bookot olvas… (Pedig tizedannyi könyve sincs, mint itthon volt.) Nekik ez a furcsaság, biztos flúgos európainak nézik miatta. :)
2017. nov. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!