Extrém izgulás. Hogyan lehet leküzdeni, csillapítani?
Alapjáraton nem vagyok egy ideges típus. Ha mindenki más ideges, én vagyok a legnagyobb Buddha.
Viszont van 1 szituáció, amitől mindig betegre izgulom magam. Ez pedig akkor van, ami előtt elmennék valami új helyre, vagy megmérettetésre.
Extrém izgalom, értsd: úgy remegek, mint egy epilepsziás, hasmenésem van, hányok, nehezebben lélegzem a megszokottnál. szörnyű...
Ennek is van egy skálája, a tűrhető, és az elviselhetetlen között.
Előjön, ha megyek szórakozni, bulizni, kirándulni, vizsgázni, interjúzni, randizni, minden elmenős esemény előtt.
És a legfurább, hogy amint ott vagyok a helyszínen, már nincs semmi bajom.
Általában én vagyok a társaság közepe, a hangulatember, aki gördülékennyé teszi az eseményt. Ezért baromi fura ez a szituáció.
Egy továbbképzésen veszek részt. 1 hét alatt, fogytam 3 kilót. Még 2,5 hónap van hátra a vizsgáig. Viccesen mondogattam már az elején, hogy 40 kiló leszek mire végzem vele. Viszont ez kezd komollyá válni. Fogalmam sincs, hogyan vészelhetném át az indulás előtti időszakot.
Mert ez a mostani a tűrhetetlen szintekre fajult. Miután vége az izgulásnak, megfájdul a gyomrom a megerőltetéstől, ez kitart fél nap. Estére meg úgy kimerülök, hogy előjön a migrénem, amitől fél éjszaka nem alszom, majd kezdődik a nap elölről. Hányás, hasmenés, letudom a dolgom, gyomorfájdalom, migrén, pici alvás. Elölről.. Nem fogom bírni testileg.
23/l
Nem ihatok. :D Emberekért felelek, meg önmagamért. Bármikor megeshet egy rutin szondáztatás.Még akkor is, ha nem én vagyok a gyanús, hanem valaki más, mindenki végigesik a procedúrán.
Légzőgyakorlatokat veszek, mert amúgy sem kapok levegőt, meg ez az önnyugtatás alapja. Minimálisan segített. Ma konkrétan énekeltem. Teli torokból, sokat segített a levegővételben is. És kevésbé volt erős a mentális stressz. És ma nem hánytam, migrénem sem volt! Ettől függetlenül egész napos hányinger, a súlyom ugyanúgy csökken, fáj a gyomrom, hasmenés ugyanaz.
Szóval tervben van egy háziorvosi látogatás, csak nem tudom mikor. Viszont ahogy ismerem, azt mondja szedjek szén tablettát.. Ami nagy megoldás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!