Amikor látok egy szép lányt az utcán, sokszor görcsbe rándul a gyomrom. Miért van ez? Többi lent
"Egyébként jól öltözött vagyok és helyes"
Akkor meg mi a fenének rinyálsz? Az ilyen viselkedés a ronda/alacsony embereknél szokott előfordulni, mint például én is. Neked jó pasi létedre inkább csak nagyon súlyos önértékelési zavaraid vannak. Én szoktam azt csinálni, hogy kis túlzással epilepsziás rohamot kapok, ha összenézek egy csajjal, de nekem okom is van az idegességre, mert olyan az alkatom/külsőm, mint egy 12 éves kis nyomi gyereknek. Ha neked a külsőddel nincs probléma, főleg, ha csajoktól is kaptál egyértelmű pozitív visszajelzést, akkor irány a pszichológus, mert saját magaddal nem vagy tisztában, a saját értékeiddel.
Első:
Igen, énis erre tippeltem, hogy idővel érett leszek rá. Köszi a válaszod
2#
Nincsenek önértékelési zavarjaim.
Én tudom is magamról hogy jól nézek ki, de attól függetlenül ezek fennállnak, nemtudok mit ellene tenni, csak várni.
Nincs szükség pszichológusra
Tény, hogy kapcsolatom volt, de belegondolva nem vagyok rá felkészülve lelkileg. Nem esne jól egyszerűen
Izgulnék folyton, meg hasonlóak.
Ezis változni fog idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!