Nők! Szerintetek milyen lenne a világ férfiak nélkül?
Nekem egysíkú és unalmas. Nőként általában nehezebben jövök ki a saját nememmel. Férfiakkal könnyebben találom meg a közös hangot és általában több a közös témánk.
"Nem lenne nemi erőszak."
Lenne más (egyébként a nemi erőszakot sem zárnám ki teljesen). A nők elég kegyetlenek tudnak egymással szemben lenni.
13.: "A nők a háborúban is át tudták venni a hadiipari gyárakban a férfiak munkáját"
Át tudják, de a nehéz fizikai munkát a férfiak jobban bírják, mint a nők, mert genetikailag erősebb fizikummal rendelkeznek. Az sem mindegy, milyen életszínvonalra elég, ha olyan munkahelybe kényszerítünk be valakit, amire kevésbé alkalmas, nem érdekli. Okkal alakult így ki, hogy konkrétan nincs nő vízszerelő, bányákban szinte csak férfiak vannak és az útépítők között is nagyon keresni kell a nőket.
"A nők elég kegyetlenek tudnak egymással szemben lenni."
Kérlek áruld el, a nemi erőszaknál mi kegyetlenebb?
13
Egyre kisebb a fizikai erõ jelentősége.
A vázolt dolgok azért megoldhatoak. A vizszereles meg inkább csak társadalmi hagyomány. Az lenne a legkisebb gond.
A férfiak joresze sem alkalmas nehéz fizikai munkára. Lsenki nem állítja, hogy kezdetben nem lennének komoly problémák.
"Kérlek áruld el, a nemi erőszaknál mi kegyetlenebb?"
Nem írtam ilyesmit, illetve ahogy írtam, szerintem egyáltalán nem zárható ki a nemi erőszak jelenléte nők körében sem.
Tabusított téma, de elég sok történelmi példa van arra, mikor nők büntettek nőket. Pl a második világháború után azokat a nőket lényegesen többet bántalmazták nők, akik mondjuk ellenséges ország katonáival nemi kapcsolatot létesítettek (akár akarva, akár erőszak miatt). Ezek a nők miután kitudódott a tiltott kapcsolatuk, több bántalmazást éltek át más nőktől: leggyakoribb volt a nyilvános hajkitépés, hajlevágás, megverés, nyilvános megalázás, csicskáztatás.
Egyébként az ÁVÓ-sok között is sok nőt alkalmazott a kommunista pártállam, egyszerűen azért, mert nők kínvallatását inkább velük végeztették. Sok férfi ÁVÓ-sban volt némi gát, hogy mégis csak efy nővel áll szemben és mégse ő tépje le a körmeit fogóval...
Szóval ezek miatt a történelmi példák miatt sem hiszem, hogy megszűnne az erőszak a földön, ha nem lennének férfiak. Abszurd ilyet állítani.
"Kérlek áruld el, a nemi erőszaknál mi kegyetlenebb?"
Voltál már női börtönben?
Már most is olyan világ van, kizártok minket mindenből :-) 46F
A netflixen most volt egy minisorozat erről, de elég gyenge lett.
Csak az Elnök asszony fia maradt meg, meg a női hormont használó transzi fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!