Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők! Szerintetek milyen lenne...

Nők! Szerintetek milyen lenne a világ férfiak nélkül?

Figyelt kérdés
Nyilván előbb utóbb kihalnánk,most nem ez a része érdekel. :D N
2023. dec. 26. 16:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%

#11-nek

A nők a háborúban is át tudták venni a hadiipari gyárakban a férfiak munkáját, mert kellett az utánpótlás a harctérre, de már nem voltak férfiak, akik dolgozhattak volna. A mérnökök között is egyre több a nő, szóval szerintem ezt is megoldanák előbb-utóbb. Az éles dominanciaharc hiánya pedig összetartóbb közösségeket és jobb munkamegosztást eredményezne. Hiába hiszed, hogy pótolhatatlanok vagytok, valójában senki sem az, talán max. 1-1 kiemelkedő művész, de az ugye nem létszükséglet.

Nekem hiányoznának a férfiak, ha eltűnnének... egy idő után.

2023. dec. 26. 17:38
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Ha a "férfi munkákat" - azokat, amiket a 11-es említ és még sok mást - megfelelő színvonalon el tudnánk végezni, szerintem egész jó.
2023. dec. 26. 17:40
 13/40 anonim ***** válasza:
84%
Valójában emberekre nincs szükség. A többi élőlénynek sokkal jobb lenne
2023. dec. 26. 17:59
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem provokációnak szántam a kérdést, de tény és való, hogy a legtöbb férfi sokkal többre tartja magát, mint ami valójában... Nem erősebbek és jobbak mint a nők... Sőt.. Manapság minden a nőre hárul, nekik pedig ki van nyalva a seggük...
2023. dec. 26. 17:59
 15/40 anonim ***** válasza:
89%
11, ezek nem fasszal járnak, a férfiak is megtanulták. A nők is meg tudnák.
2023. dec. 26. 18:00
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

11

"2017-ben összesen közel 18 millió tudós és mérnököt tartottak számon az Európai Unióban, és mindössze négytizedük volt nő. Hazánkban a legalacsonyabb ez az arány, mindössze 25 százalék."

Szóval messze nem 1%, és majd gyosan pótolják. Szóval ez a rész elvetve.

"A tudósok és mérnökök kevesebb, mint egyharmada volt nő Finnországban (29%), Magyarországon (30%), Luxemburgban (31%) és Németország (33%) területén. Pozitív példaként négy EU-tagállam szolgálhat a többi ország számára: a tudósok és a mérnökök többsége nő volt Litvániában (57% nő), Bulgáriában (52%), Lettországban (52%) és Dániában (51%)."

Látszik milyen ál9omvilágban éltek, messze a realitástól.

Egy mérnöknő

2023. dec. 26. 18:05
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

16

Dehogynem, az összes nő vs férfi kérdés provokáció. Túl egyszerűsíti a dolgot.

2023. dec. 26. 18:07
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

18

Mondjuk az érdekes, hogy egybe veszik a tudósokat és a mérnököket, azért ez eléggé különböző

11

Ezt egy Andrew Tate videóban hallottad?

2023. dec. 26. 18:09
 19/40 anonim ***** válasza:
33%

20

Valóban elég különböző, de erős összefüggés van.

2023. dec. 26. 18:12
 20/40 anonim ***** válasza:
76%
Feminista vagyok, ráadásul épp nemrég dobott életem szerelme, úgyhogy most átmenetileg épp gyűlölöm a férfiakat. Mégis azt gondolom, hogy nagyon sivár és félelmetes lenne egy olyan világ, ahol nincsenek férfiak.
2023. dec. 26. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!