Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha úgy éreznétek,...

Mit tennétek ha úgy éreznétek, hogy mindenki tőletek vár el dolgokat de amikor nektek kellene valami akkor érződik rajtuk a nem akarás ?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben úgy érzem mindenki rámzúdítja a problémáját és tőlem várja a segítséget miközben én vissza ebből alig kapok valamit vagy ha mégis akkor érződik, hogy jobban örülnének ha megoldottam volna a saját gondomat.

Úgy érzem teljesen kivagyok merülve és most adódott egy olyan helyzet is amiből kiszállni nem tudok mert utánna a tükörbe nem igazán tudnék belenézni.

Igazságtalannak érzem, hogy 34 évesen így kell élnem miközben sokkal másabb életet is élhetnék.

Hol van az a pont amikor az egyén boldogsága fontosabb mint egy általa felállított morális határ ?

2023. dec. 25. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a határ nagyon rossz helyen van meghúzva! Amikor így érez az ember, ahogy te, akkor valójában arra van szükség, hogy a téged kihasználókat leépítsd. Ha kell tőlük valami, akkor emlékeztesd őket arra, amikor te segítettél nekik, de kőkeményen. Ha ez sem használ, akkor le kell írni, mint embert és többet felé sem nézni.
2023. dec. 26. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat tolem hiaba varnak 😅 csak a kozel allo szemelyekkel foglalkozok
2023. dec. 26. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Pont ez a gond. Ezt közel álló személyektől kapom. Ezen felül van egy párkapcsolatom ami évek óta rosszul működik és most beteg lett. ( 1. Típusú cukorbetegség)

Külföldön élünk és ő nem igazán beszéli a nyelvet ezért mindíg ha menni kell valahova akkor nekem is mennem kell. Most meg plán,hogy orvoshoz kell menni rendszeresen amíg ez az egész be nem lesz állítva rendesen.

Gyakran éreztem azt, jóval a betegsége előtt is, hogy sokkal jobb lenne az életem ha ő nem lenne a része.

Most meg még több gondunk lesz de most egyszerűen nem lennék arra képes, hogy elhagyjam tudván, hogy rajtam kívül itt kint másra nem számíthat.

2023. dec. 26. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Vegyel neki jegyet haza, mar akkor is rendes vagy 🤷
2023. dec. 27. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!