Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt a látványt...

Hogy lehet ezt a látványt elfelejteni?

Figyelt kérdés
Tegnap gázolt az IC Vecsésnél, utána jövő vonaton voltam, azt engedték menni kb 20 perc után. Pont amelyik oldalon ültem ott volt a holttest, vagyis a darabok, egy felsőtest, arréb egy kéz, majd egy fejdarab, szervek, minden ott volt, kb 2 méterre tőlem az ablakon át. Eléggé lesokkolódtam, majdnem rosszul lettem, eltelt egy nap de azóta folyton eszembe jut. Ezt hogy lehet elfelejteni? Csak engem akaszt ki ennyire? Pedig azt hittem bírom az ilyesmit.
2023. dec. 19. 20:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképp szakembert keresnék, nem a mostani miatt, hanem a másik miatt főleg. Nyilván ezt is mondd el, de valószínűleg ez tényleg csak most tudatosította benned a történteket, és most tört felszínre. Szerintem ez már nem feltétlenül magad megoldod szint, de jókat írtak eddig. Minden jót!
2023. dec. 19. 23:44
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok morbid lenni de gondolj arra hogy mennyi ember szereti a katasztrófa turizmust... auschwitz-ba is mennyien járnak

Sokan pont ott gyülekeztek volna hogy lássanak valamit

2023. dec. 20. 02:31
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom basszus, hogy ennyi tragédiát át kellett élned :(

Én már csak amiatt írok ide, hogy azok táborát erősítsem akik ajánlják, hogy egy pszichológust mindenképp keress fel mert ez nagyon sok így egyben és nagyon káros hatással lehet a mentális egészségedre a későbbiekben.

2023. dec. 20. 03:05
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy tényleg szakemberhez kellene fordulnod!
2023. dec. 20. 05:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezen én is gondolkodtam már, hogy ha ilyen történik, letakarítják-e a vonatot, mielőtt tovább engedik... Csak mert ellenkező esetben elég brutális lenne ha úgy közlekedne, hogy hát nem részletezem mik, mindenki érti mire gondolok szerintem, az úgy rajta marad teljesen. Viszont az meg hatalmas időkiesés, szerintem olyankor vonatpótlót kéne hívni, hogy azért az utasok se fázzanak annyira rá, ha lehet. De nem tudom mi a hivatalos procedúra.

Na de a kérdésre válaszolva, mindenképpen keress fel szakembert! Sokkal jobb lesz, ha feldolgozod, mintha eltemeted magadban, és valahol mélyen folyamatosan kísért, akár rémálmok formájában. Kitartást kívánok!

2023. dec. 20. 11:09
 26/29 Metionin ***** válasza:
96%
25. Letakarítják, legalábbis a nagy részét, a vonat úgyis áll, mert egyrészt helyszínelnek, másrészt a gázoláskor szolgálatban lévő vonatvezetőt leváltják és meg kell várni a váltást. Egyszer volt olyan, hogy nagyot késett a vonat, mert 50 km-el arrébb gázolt, ugye hozzánk már a váltó vezető hozta és akkor láttunk az egyik kocsi oldalán vércseppeket. De az eleje meg minden, az "tiszta" volt.
2023. dec. 20. 11:15
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap beszélgettünk itt, erre ma jönnék haza szegedről és gázolt a vonat szemben.

Szép lassan haladtunk el a zsák mellett (legalább itt megtették)

2023. dec. 20. 12:32
 28/29 Metionin ***** válasza:
94%
Debrecenben is rendszeresen van...mi is pont ma délelőtt beszéltük itthon, hogy vannak ezek a gázolásos helyek, mindig ugyanott történnek a gázolások, most ez ilyen potenciálisan elbaszott hely, hogy pl. messze van az átjáró és az emberek inkább átmennek tilosban, de nem lehet belátni? Vagy sima normál átjárónál szambázik át a sorompón ez a sok ember?
2023. dec. 20. 12:49
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam ilyet, csak ott a HÉV vasalt ki egy füles-tinit. Szr volt, de ez van, ezen kívül láttam gázolást, tömegbalesetet... Ez van, hogyha magasan élsz, és kb a környező utcák bármelyikére rálátsz :D
2023. dec. 21. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!