Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt a látványt...

Hogy lehet ezt a látványt elfelejteni?

Figyelt kérdés
Tegnap gázolt az IC Vecsésnél, utána jövő vonaton voltam, azt engedték menni kb 20 perc után. Pont amelyik oldalon ültem ott volt a holttest, vagyis a darabok, egy felsőtest, arréb egy kéz, majd egy fejdarab, szervek, minden ott volt, kb 2 méterre tőlem az ablakon át. Eléggé lesokkolódtam, majdnem rosszul lettem, eltelt egy nap de azóta folyton eszembe jut. Ezt hogy lehet elfelejteni? Csak engem akaszt ki ennyire? Pedig azt hittem bírom az ilyesmit.
2023. dec. 19. 20:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Az se biztos, hogy a fekete zsáktól nem leszel rosszul. A barátnőm munkahelye egy tíz emeletes mellett van, onnan ugrott ki egy fiatal lány hajnalban, mire ő ment dolgozni, már zsákban volt, semmit se látott a zsákon kívül, de annyira ki volt szegény borulva (meg rajta kívül két kollégája), hogy hazaengedték őket, de egyikük se ment haza, mert nem akartak egyedül maradni a gondolataikkal :(
2023. dec. 19. 21:31
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

#9,10

Akkor a múltkori nagykésések, és a vecsés környékén fehérremeszelt sínes gyanúm beigazolódott.

A rohadt életbe már az emberekkel, legyenek már másképp öngyilkosak/figyeljenek már jobban oda.Sok embernek örök traumát okoznak

2023. dec. 19. 21:33
 13/29 anonim ***** válasza:
97%
Uh basszus, nagyon sajnálom! Én is olyan környékén lakom, hogy viccen kívül majdnem heti szinten van gázolás és a baleset után napokkal, hetekkel még ujjpercekkel lehet találkozni.. Nagyon gáz.
2023. dec. 19. 21:34
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos láttam idén azt is, az egyik legközelebbi szerettem öngyilkos lett, a rendőrök hívtak, direkt soká mentem oda, azt akartam elvigyék mire odaérek, de nem jött össze, pont akkor rakták csak a kocsiba be zsákban mikor odaértem. Azonosítani nem kellett, mert megtette más addigra. Mondjuk ott zúgott a fejem, a rendőrök nyugtatgattak, de nem igazán emlékszem semmire kb, csak rémképeim vannak hogy a rendőr beküld búcsúlevelet keresni. A jegyzőkönyvbe is beírták, hogy a hozzátartozóval sajnos nem igazán tudtak kommunikálni. Szóval lehet azért is visel most ez meg nagyon mert kijött rajtam az is....
2023. dec. 19. 21:36
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
14# hú ez így ezzel együtt nagyon sok idénre neked! Ezután nagyon ajánlom a pszichológust, lehet, hogy az első eset miatt visel most ez meg ennyire.
2023. dec. 19. 21:38
 16/29 Metionin ***** válasza:
75%
Basszameg, most néztem meg és azzal az IC-vel járok meg van, hogy az utána jövő interrégióval ha be kell mennem melóba. Valahogy éreztem, hogy az a vonat volt de vasárnap is láttam meszelt sínt arrafelé.
2023. dec. 19. 21:39
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

6, nem, mert ott méricskélnek a zsaruk órákon keresztül, hogy mi történt meg ki volt a hibás meg fszom tudja mi bajuk van...

érzéketlenségenk hangzik, de eskü nem tudom minek ez a cirkusz, az ember látótávolsága nem olyan húdenagy, ha látod a vonatot, már féktávolságon belül vagy. ez nem autóbaleset ahol fel kell mérni, hogy ki hibázott, ebben a sztoriban csak egy vétlen sofőr és egy valamilyen okból meghalt ember van.

sose fogom felfogni, miért nem lehet először a vonatvezető családját kihívni, őt szegényt eltávolítani a helyszínről, összeszedni a testet, lemosni a vagont és továbbindítani egy helyettesítő sofőrrel... mert ez így embertelen minden résztvevővel szemben.

kérdező, egyrészt kitartást, másrészt próbálj meg szerezni valami pszichológust, vagy vannak ilyen lelkisegély-telefonok, szerintem ez már az a kategória is lehet, csak fogadnak téged.

2023. dec. 19. 22:03
 18/29 anonim válasza:
94%
Amíg nem látsz ilyet a valóságban, addig nem tudhatod. Sajnálom a történteket. Idővel majd jobb lesz.
2023. dec. 19. 22:16
 19/29 A kérdező kommentje:

Ém beszéltem este tűzoltó rokonnal, ő azt mondta ha ő a kárhely parancsnok, akkor letakartatja, és csak utána enged vonatot menni, aztán persze időnként felemelik a zsákokat számozáshoz meg fotózáshoz, de próbálják úgy, hogy senki akire nem tartozik ne lássa. Itt nem így volt, nyilván gondolom nem egyformán dolgoznak ők sem :(

Köszi, igen, próbálok valamit keresni, szerintem sajnos nem dolgoztam fel a tavasszal történteket, és most ez kihozta azt is egyben, úgy érzem kicsit lett egy mental breakdown-om most :(

2023. dec. 19. 22:50
 20/29 anonim ***** válasza:
91%

En azt is megkerdeznem szakembertol, mi a jobb modszer, elnyomni vagy mint most, kihozni magadbol. Szerintem is-is. Ha jo sokminden tortenik, akkor el fog halvanyulni, es ha mindig lesz, hogy eszedbejut, akkor is mashogy, bizonyos tavolsagbol.

Ez nagyon-nagyon pokoli. Attol, mert a haboruban elok ennek vannak kiteve, meg bekeidoben is felfoghatatlan.

Szerintem amikor ugy erzed, mint most, hogy leirtad, akkor ki kell irni, mondani, gondolni, talan el is kopik az ismetlestol. Elvesziti a valosagossagat. De maskulonben hagyni, hogy az elet osszes tobbi dolga toltse ki a gondolataidat.

2023. dec. 19. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!