Hogy lehet ezt a látványt elfelejteni?
#9,10
Akkor a múltkori nagykésések, és a vecsés környékén fehérremeszelt sínes gyanúm beigazolódott.
A rohadt életbe már az emberekkel, legyenek már másképp öngyilkosak/figyeljenek már jobban oda.Sok embernek örök traumát okoznak
6, nem, mert ott méricskélnek a zsaruk órákon keresztül, hogy mi történt meg ki volt a hibás meg fszom tudja mi bajuk van...
érzéketlenségenk hangzik, de eskü nem tudom minek ez a cirkusz, az ember látótávolsága nem olyan húdenagy, ha látod a vonatot, már féktávolságon belül vagy. ez nem autóbaleset ahol fel kell mérni, hogy ki hibázott, ebben a sztoriban csak egy vétlen sofőr és egy valamilyen okból meghalt ember van.
sose fogom felfogni, miért nem lehet először a vonatvezető családját kihívni, őt szegényt eltávolítani a helyszínről, összeszedni a testet, lemosni a vagont és továbbindítani egy helyettesítő sofőrrel... mert ez így embertelen minden résztvevővel szemben.
kérdező, egyrészt kitartást, másrészt próbálj meg szerezni valami pszichológust, vagy vannak ilyen lelkisegély-telefonok, szerintem ez már az a kategória is lehet, csak fogadnak téged.
Ém beszéltem este tűzoltó rokonnal, ő azt mondta ha ő a kárhely parancsnok, akkor letakartatja, és csak utána enged vonatot menni, aztán persze időnként felemelik a zsákokat számozáshoz meg fotózáshoz, de próbálják úgy, hogy senki akire nem tartozik ne lássa. Itt nem így volt, nyilván gondolom nem egyformán dolgoznak ők sem :(
Köszi, igen, próbálok valamit keresni, szerintem sajnos nem dolgoztam fel a tavasszal történteket, és most ez kihozta azt is egyben, úgy érzem kicsit lett egy mental breakdown-om most :(
En azt is megkerdeznem szakembertol, mi a jobb modszer, elnyomni vagy mint most, kihozni magadbol. Szerintem is-is. Ha jo sokminden tortenik, akkor el fog halvanyulni, es ha mindig lesz, hogy eszedbejut, akkor is mashogy, bizonyos tavolsagbol.
Ez nagyon-nagyon pokoli. Attol, mert a haboruban elok ennek vannak kiteve, meg bekeidoben is felfoghatatlan.
Szerintem amikor ugy erzed, mint most, hogy leirtad, akkor ki kell irni, mondani, gondolni, talan el is kopik az ismetlestol. Elvesziti a valosagossagat. De maskulonben hagyni, hogy az elet osszes tobbi dolga toltse ki a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!