Az emberek zöme miért picsog a pénz miatt, miközben irgalmatlan mennyiségben jönnek és költenek gyorsétteremben?
Figyelt kérdés
Második hónapja dolgozok gyorsétteremben, és hihetetlen, mennyien jönnek és mennyit képesek ott elkölteni. A dolozói kedvezménnyel sem nevezném olcsónak, nemhogy anélkül, ráadásul nemrég drágult, de ahogy jönnek az ünnepek, még inkább sokasodnak. Felnőttek, tinik, felnőttek a kisgyerekeikkel, nyugdíjasok. Minden korosztály.2023. dec. 18. 18:52
11/54 anonim válasza:
#4-es, #9-es Te hol a bánatban veszel 1000 forintos tejet és miért? 350-ért már kapsz normális 2,8%-os tejet. Interspar, friss kenyér szintén 400-600 között kapható 1 kiló. Egy ezresből megvan a tej és a kenyér. A további 4000 forintért több, mint 10 kiló burgonyát tudsz még venni. Én tényleg nem tudom, hogy hol vásárolsz, de így nem csodálom, hogy semmire nem elég a pénzed.
12/54 anonim válasza:
Jogos a kérdésed, ez-, és az ehhez hasonló dolgok nekem is furák. Nem feltétlen lehet mindent a SZÉP-, és egyéb kártyák jóindulatára írni. Vannak, akik betervezik előre, hogy X havonta ilyen kajáldákban étkeznek és spórolnak rá, de nem ez a jellemző. Hanem inkább az, hogy a szülő a szeretete jeléül inkább manit ad a gyereknek, amit a gyerek szépen ilyen helyeken b*z el.
13/54 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogyan jössz ki ilyen rosszul. Mi sparban vásárolunk. Nagyon nincs nálunk dőzsi-habzsi, mégis szokott itthon lenni gyümölcs és zöldség, édes is belefér, és van főtt kaja. Napi szinten vannak különböző százalékban leárazott cuccok is a hűtőben, azokat is mindig nézzük. De ha nincs leárazva, akkor sincs 400 ft egy 2,8%-os tej, egy kiló kenyér pedig közel 600 ft volt, amit a legutóbb vettem.
2023. dec. 18. 19:48
14/54 anonim válasza:
A gyorséttermek pont azért léteznek mert ott olcsó kaját lehet venni. Most értem én hogy gyűlölöd és hülyének nézed az embereket, és ezt ki kell engedned magadból néha, de lássuk be hogy elég nevetséges azt mondani hogy "senkinek sincsenek anyagi gondjai, hiszen a mekiben fogy a sajtburger"
16/54 anonim válasza:
Egy mekis ebéd olcsóbb mint egy menü egy étteremben.
17/54 anonim válasza:
Igen, sokan így tesznek, - így gondoskodnak arról, hogy időről-időre visszatérő kérdést írhass ki erről itt!
18/54 A kérdező kommentje:
Közel 800 ft egy kis szarcsimbók hamburger. Egyáltalán nem olcsó. Még csak nem is laktató hosszútáv, rövidesen tudnék enni még egyet. Ritkább, hogy csupán egy rendelésben jön 1 db hambi, mint a 2-3 egy személyre. És a zöme drágábbik, 1500+ forintos egy darabért. Volt, hogy egy rendelésben bejött 12 sima hambi, és aki felvette a rendelést, tőle tudom, hogy ketten ették meg. De én is vettem már fel érdekes rendeléseket, aztán látom a távolból, hányan ették meg. Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné, csak ledöbbenek, hogy körülöttem mennyien panaszkodtak és panaszkodnak a pénzre, és hogy x ismerősüknek ez a baja, aztán fél Magyarországot látom betévedni és enni reggelinél, ebédnél és vacsora időben is. Konyhán is gyakran vagyok, szóval nem csupán kiadom, hanem látom is, mekkora adagokról van szó, és kóstolgatom is lassacskán személyi fogyasztásban a napi egy kajámmal, hogy mit rendelnek.
2023. dec. 18. 20:45
19/54 anonim válasza:
Nekem inkább úgy tűnik, hogy csak Te picsogsz, hogy milyen drága egy 800 forintos hamburger.
20/54 anonim válasza:
Én pont azért "picsogok" mert még egy szaros gyorsétteremben is ott hagyok egy vagyont, miközben nézem az eladó irigy pofáját, aki sajnálja tőlem a 800 Forintos moslékot amit készít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!