Az emberek zöme miért picsog a pénz miatt, miközben irgalmatlan mennyiségben jönnek és költenek gyorsétteremben?
Talán nem azok "picsognak", akik gyorsétterembe járnak...
Tudod vannak gazdagabbak és szegényebbek is.
Bakker ha en bevásárolok kajára még drágábban jövök ki ha otthon főzök.
Bemegyek eg, coopba sparba akármibe kenyérért tejért krumpiert 5000 alatt még nem jottem ki a boltbol.
Aztan otthon megfőzöm a kis meggyszószom vmi rántott akármivel meg luxus de csinalok pudingot zabpehellyel hogy ne cukraszdába járjak ha kell nasi. Es rosszabbul jövök ki mintha pizzáztam volna egyet colával.
Vagy menüztem volna.
A melohelyem mellett van eg, suli lassan már azon agyalok inkabb menzát kéne nekem is befizetni de az is talán 2000 per nap? De az lenne a legolcsobb.
4. De gondolom nem 1 napra vásárolsz kaját a boltban 5 ezerért??
Pl. veszel egy kenyeret az több napig elég, tej ugyanúgy stb...
Egy kajáldába meg csak 1 adagot fogyasztasz egyszerre és kb. ugyanannyit ott hagysz pénzbe mint amikor bevásárolsz 5 napra.
7.gyerekem is van.
Mondjuk általában nem eszi amit főzök. A meggyszósz is ugy járt hogy pár kanalat evett ő aztán en is es kuka..
Aztán a tej a pudinghoz fel liter kell ő aztán ivott egy poharral plusz reggel. Es ennyi volt a majd' 1000ft-os tej is.
Ezért nekem még főzni mosogatni meg a boltba járni se éri meg.
Kenyeret se eszunk amugy csak ha hetvégén van ido reggelizni az elmarafhatatlan májkrémes vagy szalámis kenyeret.
A gyümölcsök végképp luxus.
Neha egy egy alma vagy paprika mandarin es ennyi.
De kb 100 ezer megy el a semmire/honap.
Majd csinálok már vmi kimutatast magamnak a suliba csomagolando kajárol nekem a kiflijeimrol meloba meg a vacsorárol.
*mármint erre a semmilyen kajálásra nálunk havi szinten 100 ezer is elmegy.
Plusz 1-2 tisztitoszer is benne van. De szovak a boltokban amit fizetek. Értelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!