Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek zöme miért picsog...

Az emberek zöme miért picsog a pénz miatt, miközben irgalmatlan mennyiségben jönnek és költenek gyorsétteremben?

Figyelt kérdés
Második hónapja dolgozok gyorsétteremben, és hihetetlen, mennyien jönnek és mennyit képesek ott elkölteni. A dolozói kedvezménnyel sem nevezném olcsónak, nemhogy anélkül, ráadásul nemrég drágult, de ahogy jönnek az ünnepek, még inkább sokasodnak. Felnőttek, tinik, felnőttek a kisgyerekeikkel, nyugdíjasok. Minden korosztály.
2023. dec. 18. 18:52
1 2 3 4 5 6
 1/54 Noren1989 ***** válasza:
59%
Ha te mondod...
2023. dec. 18. 18:55
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk menni, kettőnknek 10000 körül van egy alkalom, és alig tudunk beférni, nehéz sokszor ülőhelyet találni.
2023. dec. 18. 18:56
 3/54 anonim ***** válasza:
97%

Talán nem azok "picsognak", akik gyorsétterembe járnak...

Tudod vannak gazdagabbak és szegényebbek is.

2023. dec. 18. 18:56
 4/54 anonim ***** válasza:
64%

Bakker ha en bevásárolok kajára még drágábban jövök ki ha otthon főzök.

Bemegyek eg, coopba sparba akármibe kenyérért tejért krumpiert 5000 alatt még nem jottem ki a boltbol.

Aztan otthon megfőzöm a kis meggyszószom vmi rántott akármivel meg luxus de csinalok pudingot zabpehellyel hogy ne cukraszdába járjak ha kell nasi. Es rosszabbul jövök ki mintha pizzáztam volna egyet colával.

Vagy menüztem volna.

A melohelyem mellett van eg, suli lassan már azon agyalok inkabb menzát kéne nekem is befizetni de az is talán 2000 per nap? De az lenne a legolcsobb.

2023. dec. 18. 18:59
 5/54 anonim ***** válasza:
82%
Ők nyilván nem p*csognak pénz miatt, és akik p*csognak, azok nem járnak gyorsétterembe...
2023. dec. 18. 19:01
 6/54 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyenek általaban egyszer esznek naponta. Egesznap majkremey kifli mert csóróság van, aztán kéne vacsora mert elájul.
2023. dec. 18. 19:03
 7/54 anonim ***** válasza:
83%

4. De gondolom nem 1 napra vásárolsz kaját a boltban 5 ezerért??

Pl. veszel egy kenyeret az több napig elég, tej ugyanúgy stb...

Egy kajáldába meg csak 1 adagot fogyasztasz egyszerre és kb. ugyanannyit ott hagysz pénzbe mint amikor bevásárolsz 5 napra.

2023. dec. 18. 19:04
 8/54 anonim ***** válasza:
35%
Nem járok gyorsétterembe, csak ritkán, akkor pedig SZÉP kártyával fizetek, amire a maximális adható keretet kapom a munkáltatómtól. Még egy hülye kérdés?
2023. dec. 18. 19:20
 9/54 anonim ***** válasza:
34%

7.gyerekem is van.

Mondjuk általában nem eszi amit főzök. A meggyszósz is ugy járt hogy pár kanalat evett ő aztán en is es kuka..

Aztán a tej a pudinghoz fel liter kell ő aztán ivott egy poharral plusz reggel. Es ennyi volt a majd' 1000ft-os tej is.

Ezért nekem még főzni mosogatni meg a boltba járni se éri meg.

Kenyeret se eszunk amugy csak ha hetvégén van ido reggelizni az elmarafhatatlan májkrémes vagy szalámis kenyeret.

A gyümölcsök végképp luxus.

Neha egy egy alma vagy paprika mandarin es ennyi.

De kb 100 ezer megy el a semmire/honap.

Majd csinálok már vmi kimutatast magamnak a suliba csomagolando kajárol nekem a kiflijeimrol meloba meg a vacsorárol.

2023. dec. 18. 19:25
 10/54 anonim ***** válasza:
37%

*mármint erre a semmilyen kajálásra nálunk havi szinten 100 ezer is elmegy.

Plusz 1-2 tisztitoszer is benne van. De szovak a boltokban amit fizetek. Értelmetlenül.

2023. dec. 18. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!