Hol tudnék pénzbeli pámogatást kérni ?
Figyelt kérdés
Örököltem egy házat de van rajta 700 000 ft tartozás . Van 2 gyermekem , egyedül nevelem őket. A fizetésem csak épp a legszükségesebb dolgokra elég . Kaptam már pár felszólítást , részletben sem tudom fizetni . Nem szeretném elveszíteni a házat mert nem tudnèk hová menni az meg nem férne bele hogy egy albérletet ki tudjak fizetni .2023. dec. 12. 01:44
11/15 anonim válasza:
Házrészért cserébe kifizetem neked a tartozást. :D
12/15 anonim válasza:
Kaptál már pár felszólítást, de arra nem vetted a fáradtságot, hogy felvedd a kapcsolatot velük, hogy milyen lehetőségeid vannak, tekintve, hogy örökös vagy, és nem a te tartozásod.
Mégis mire vársz? Ha átadják behajtónak, akkor a 700ezerből pikk-pakk lesznek milliók, és a behajtót már nem fogják érdekelni az előzmények, mikor tucatnyi lehetőséged volt egyezkedni korábban.
13/15 anonim válasza:
12-esnek igaza van: be kell menni és egyezkedni a tartozásról, mert ha végrehajtás lesz belőle, akkor felszalad néhány millióra.
14/15 anonim válasza:
Hitelt nem tudsz felvenni? Nem sok az a 700, visszafizethető egy éven belül is.
15/15 anonim válasza:
Eladod a házat; kifizeted a tartozást,veszel a maradékból kicsit kevesebb értékűt.Tessék.Vagy albérlő mellétek,de 2 gyerekkel szerintem necces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!