Hol tudnék pénzbeli pámogatást kérni ?
Hogyhogy nem tudnál hova menni, ha elveszítenéd a házat? Amíg nem örökölted, hol laktál?
Az nem opció, hogy lemondani az örökségről? Igazá, nem tudom, utólag lehet-e.
Gyerekeket tartsa el és nevelje a kedves papa, amíg összeszeded a szükséges pénzt...
Amúgy azért gáz, hogy van két gyereked, de nincs mögötted 700.000 Ft tartalék...
Szerintem a hibáztatással nem segítitek a kérdezőt. Én még nem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom hova kell fordulni, de esetleg az önkormányzatra ha betelefonálsz, lehet el tudják mondani a lehetőségeidet.
Ha nincs más, próbálj fizetésemelést kérni, másodállást vállalni, kölcsönt felvenni (óvatosan), kiadni az egyik szobát.
Nem foglalkozik velük.
100 ezer sincs nem hogy 7 😅
Nem kérdező, senki sem fogja kifizetni helyetted azt a pénzt csak hogy legyen egy házad.
Másodállás, jól írták. Ha nem, akkor el fogod veszíteni a házat, a két szép szemedért nem fogják neked adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!