Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Orvosok fogadhatnak el karácso...

Orvosok fogadhatnak el karácsony alkalmával csokit?

Figyelt kérdés
Tudom idióta kérdés,de annyira rettegek a visszautasítástól, hogy lehet emiatt nem adok😅 hála pénzt tudom nem fogadhatnak el,de egy csokit legalább igen nem? Ne kövezzetek meg burokban élek szó szerint.

2023. dec. 11. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták, 12.000 forintig tárgyi ajándékot szabad adni.

De persze árcédulát nem szoktak adni az ajándék mellé, így ha a doki nem biztos abban, hogy a cucc megállt 12.000 forintnál, akkor inkább elutasítja.

Ez egy csokinál nyilván nem kérdés, nagyon flancos csokinak kell lennie, hogy ennyibe kerüljön:D

2023. dec. 11. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Orvostól függ, hogy mit fogad el. Pénzt ugye nem fogadhat el, és ajándékot is csak bizonyos értékben, és mivel ezeket elég szigorúan veszik, sőt van, hogy direkt csőbe húzzák őket, sokan inkább elvből nem fogadnak el semmit, lehet, hogy van, aki még egy csokit sem. Adj neki kézzel készült, sógyurma karácsonyfadíszt, vagy ilyesmit. :D
2023. dec. 11. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Férjem is kap és elszokta fogadni. Nem orvos de állami egészségügyben dolgozik. Mindenfélét szokott kapni és elfogadja. Szerintem cuki amikor adnak egy-egy csokit.
2023. dec. 11. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Régebben 8 most 12.000 a határ amin belül fogadhatnak el ajándékot ami nem pénz. Még csak rezidens vagyok, de szerintem 1 éve nem vettem csokit senkinek, folyamatosan osztogatjuk el mert rengeteget kapunk. Párom alig én pedig egyáltalán nem eszek csokit-sütit, szval van bőven mindig. annak ellenére hogy az ajándékozáson szigorítottak, nem szűnt meg
2023. dec. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!